Manichiura si pedichiura perfecte pentru primăvara

Manichiura si pedichiura perfecte pentru primăvara 2018

Detalii

Telefon
0745585038
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
459

Voteaza & Distribuie

Descriere

Am stabilit deja că o manichiură aparte reprezintă cartea de vizită a doamnelor și domnișoarelor. Bineînțeles, alături de perechea sa care nu trebuie neglijată- pedichiura. Privirile din jurul nostru vor cădea întotdeauna asupra acestui detaliu important fie că ne dăm sau nu seama de lucrul ăsta.

Vorbind însă de neglijență, aceasta se instalează câteodată în rândul doamnelor în sezonul rece când mâinile și picioarele noastre nu sunt la fel de expuse, motiv pentru care considerăm că nu avem de ce să acordăm la fel de multă atenție îngrijirii acestora.

Anotimpurile și unghiie Pe lângă coloritul viu și formele îndrăznețe pe care le capătă unghiile noastre în timpul anotimpurilor calde, pentru iarnă putem să luăm în considerare și stilul simplu: curat, feminin, clasic- întregit în mod evident, de cuticulele netede, dar și de mâini și picioare bine hidratate. Vizitelor de întreținere la salon, trebuie să nu uităm să le adăugăm și ritualuri simple de îngrijire acasă.

Sensului de podoabă aspectuoasă i se adaugă faptul că unghiile sunt parte din corpul tău, care trebuie, ca întreg, păstrat impecabil. Igienic, estetic și cu materiale calitative, acestea trebuie să fie cuvintele cheie care să descrie manichiura și pedichiura perfecte. În această descriere se încadrează Salonul Estetic Cluj unde doamnele și domnișoarele se bucură de unghii impecabile si rezistente, realizate cu produse profesionale.

Tendințele primăverii 2018 Dar iarna și-a cam ieșit din grații, așa că în locul culorilor elegante, stinse, vă propunem să ne pregătim manichiura și pedichiura pentru primăvară. Nu ne vom îndepărta foarte mult de stilul simplu, ne vom apropia însă de un stil parcă efemer- arta minimalistă pe unghii. Pe parcursul acestei luni care marchează momentul de trezire la viață al naturii, doamnele sunt provocate să încerce culori vii pe unghii și modele florale. Triunghiurile simple pe mijlocul unghiei, alte forme geometrice, dungile drepte, dure sau neglijent trasate se încadrează toate în tendințele primăverii 2018.

Un alt trend potrivit primăverii, care face furori, este cel numit ghetto. “Vorbim despre culori tari și modele încărcate, animal print, aplicații ostentative și nuanțe metalice.” În ceea ce privește forma, pentru o manichiură extrem de actuală, se recomandă să optați pentru forma de migdală alungită, atunci când mergeți la salon. Această formă pune orice fel de pat unghial în valoare, și este cea mai potrivită pentru modelele enumerate mai sus.

Credem că florile pe unghii sunt un mărțișor cel puțin la fel de frumos ca florile reale, așa că în luna Martie urează bun-venit primăverii cu o vizită la salon!

http://salonestetic.ro/servicii/manichiura-pedichiura/

Filtre

Facilitati: Manichiura, Pedichiura