Mancare umeda pentru pisici

Pisicile adoră mâncarea umedă

Detalii

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
25

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mancare umeda pentru pisici

Mâncarea preferată a pisicilor este mâncarea umedă. Acestea o adoră pentru că este mai apetisantă și mai gustoasă. Dacă te afli în căutare de mâncare umedă pisici, la Carpathians Pet Food vei găsi mâncarea pe care pisica ta o să o adore. Este plină de carne, vitamine, minerale și alte elemente atât de importante în dieta pisicilor, încât nu îți vine să crezi că este atât de ieftină! Fie că pisica ta este pui, este pisică adult sau este o pisică senior, vei găsi cu siguranță hrana specială pentru ea pe site-ul carpathianspetfood.ro, deoarece la Carpathians Pet Food găsești hrană umedă pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate rasele de pisici. Gama de hrană pentru pisici este foarte diversificată. Convinge-te singur!

Ce hrană umedă pentru pisici să alegi? Atunci când alegi hrana umedă pentru pisica ta trebuie să ții cont de vârsta acesteia, de greutatea și stilul său de viață. Știm că marea majoritate a pisicilor preferă hrtana umedă, dar îți recomandăm să îi oferi și hrană uscată pentru pisici. Dacă la început o va refuza, deoarece ai învățat-o să mănânce hoar mâncare umedă pentru pisici, alegând să îi oferi o masă pe zi doar cu hrană uscată. Îi vei oferi nutrienți importanți și va primi în hrană și vitamine și minerale pe care hrana umedă nu le conține, în aceeași cantitate.

Dacă îți dorești să comanzi hrană umedă de la Carpathians Pet Food, sau hrană uscată pentru pisica ta, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul lor și să alegi tipul de hrană care i se potrivește cel mai bine și sortimentul dorit. Poți de asemenea să comanzi telefonic. Apelează +40790 518 731 șiu unul dintre consultanții de vânzari va prelua comanda ta