Jucarii din lemn, ecologice si frumos colorate

Jucarii din lemn, ecologice si frumos colorate

Detalii

Telefon
0799852916
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
404

Voteaza & Distribuie

Descriere

Toți părinții știu cât de importanta este pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. In acest sens, parintii trebuie sa ofere condiții care să îi permită copilului să învețe treptat lumea din jurul lui, fiind ajutat de jucării educaționale. Pentru alegerea unei jucarii, trebuie sa tii cont de anumite criterii, si anume, jucăria trebuie să fie făcută din materiale ecologice, și, ce ar putea fi mai bun decât o jucarie din lemn, să dezvolte abilitățile copilului, să-i extindă cunoștințele, să prezinte siguranță și, desigur, sa fie frumoase si interesante pentru a trezi interesul copilului.

Jucăriile din lemn sunt, mai presus de toate, jucării ecologice. În această epocă de materiale plastice și silicon, este de dorit să apreciezi naturaletea materialelor. Căldura materialului natural din care sunt facute jucăriile din lemn, nu poate fi creată cu ajutorul tehnologiilor avansate.

Iti poti aminti de jucăriile din lemn, pentru copii, pe care le întâlneai în ilustrații vechi și muzee. Mai mult de o generație a crescut cu aceste jucării. Păpuși, masinute, trenulete, cuburi, toate aceste jucării din lemn fiind încercate de bunicii noștri, atunci când industria era în stadiul de dezvoltare.

Securitatea este calitatea care încurajează mulți părinți să cumpere jucării din lemn, pentru copiii lor. Aceste jucării sunt fabricate din lemn natural. Părinții nu trebuie să-și facă griji în legătură cu toxicitatea, fragilitatea sau natura neigienică a unei astfel de jucării. Toate marginile jucăriilor din lemn sunt netezite, pentru a fi complet sigure, chiar și pentru copiii cei mai mici. Dacă în jucării există detalii colorate, pictura este realizata numai cu materiale naturale.

Jucăriile din lemn sunt simple și creative în același timp. Laconismul jucăriilor oferă spațiu pentru imaginația copilului, care se pot personifica cu personajul, istoria și evenimentele care apar odata cu fiecare jucărie, în felul său. Un alt detaliu care se distinge la jucăriile din lemn fata de alte jucării, este realismul lor. Plasticul este neted, iar cuburile, piramidele și designerul jucariilor din plastic sunt aceleași la atingere. O jucărie din lemn este individuală. Este ușor dura, este netedă, puțin cam ciudată și, cel mai important, este reală. Aceste sentimente autentice sunt foarte importante pentru copii la o vârstă atat de fragedă.

Te-ai întrebat vreodată cât de durabila este o jucărie din lemn? Și chiar dacă acest criteriu nu este cel mai important în alegerea unei jucării, vei aprecia faptul că acest tip de jucarie nu numai că nu va fi spartă de un copil în timp ce se joaca, dar va fi de asemenea, lasata moștenire generațiilor viitoare.

Daca doresti sa cumperi copilului tau jucarii din lemn, intra pe site-ul www.iaia.ro la sectiunea jucarii lemn, alegand din gama de modele si preferinte. Poti gasi masinute de interventie, frumos colorate, in cele mai vii culori, cu roti pentru manevrare. Un joc interesant este labirintul din lemn sub forma de melc sau de pisicuta, care este compus dintr-o tableta cu caneluri si bile frumos colorate. Toate aceste jucarii sunt usor de tinut in mainile micute ale copiilor, putand fi manevrate foarte usor.