Inlaturarea tatuajelor cu laser in Timisoara - Giroc

Inlaturarea tatuajelor cu laser in Timisoara - Giroc

Detalii

Telefon
0356116424
Social links
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
629

Voteaza & Distribuie

Descriere

Inlaturarea tatuajelor cu laser in Timisoara - Giroc

Se intampla sa ai un tatuaj care nu ti se mai pare atractiv? Doresti sa-l inlaturi fara interventie chirurgicala?
Clinica Estet&Gyn din Timisoara - Giroc va asteapta cu specialisti pregatiti pentru inlaturarea de tatuajelor cu laser, pentru mai multe detalii va asteptam la un consult.

Tatuajele mai vechi sunt mai usor de indepartat decat cele noi. Tatuajele efectuate de amatori sunt mai usor de indepartat decat cele efectuate de profesionisti. Anumiti pigmenti sunt mai usor de indepartat, pigmentii fluorescenti si culoarea verde sunt cel mai greu de indepartat. Tipul de cerneala poate influenta rezultatul, anumite substante pot crea o reactie paradoxala, pielea innegrindu-se in loc sa se decoloreze. Medicul va va informa ce anume puteti astepta in urma tratamentului laser al tatuajului dumneavoastra.

In cazul acesta, noi avem solutia. Pentru indepartarea tatuajelor exista o plaja larga de metode. Toate metodele pot fi efectuate in cadrul clinicii noastre. Deoarece tatuajele sunt plasate profund sub piele, metodele „invechite” (dermabrazia, indepartarea chimica) lasa cicatrici inacceptabile din punct de vedere estetic (cicatrici hipertrofice sau chiar keloide).

Va asteptam.

Filtre

Tip: Oferte