Inchiriere spatii birouri, hala productie si depozit

Detalii

Adresa
Tunari
Telefon
0720535253
Web
www.marsgolden.ro
Pret
6.400 EUR
Categorie
Anunturi spatii comerciale / birouri
Modificat
acum 8 ani si 9 luni
Vizualizari
860

Voteaza & Distribuie

Descriere

Va prezentam spre inchiriere o proprietate situata in imediata apropiere a Bucurestiului, in localitatea Tunari, judetul Ilfov, compusa din cladire de birouri, hala de productie si depozit. Terenul pe care sunt amplasate constructiile are o suprafata totala de aproximativ 5200 mp.
Hala de productie, in suprafata de 572 mp, construita pe structura metalica, fundatie de beton si pereti tip sandwich cu termo si hidro izolatie, dispune de zona de acces, birouri, laboratoare, toalete, spatii tehnice si faclitati de depozitare. Cladirea de birouri, cu fatada din aluminiu si sticla, avand un regim de inaltime P+2, dispune de o zona frumoasa pentru primire, spatii open dar si delimitate pentru organizarea birourilor, toalete, spatii tehnice.
Proprietatea dispune de apa curenta, sistem de incalzire si racire, curent mono si trifazic, sisteme de securitate si protectie la incendiu, locuri de parcare. Este usor accesibila si potrivita atat pentru activitate industriala, comerciala dar si depozitare. Pretul solicitat este de 4 euro/mp.

Filtre

Tip anunt: Inchiriere