Iată 2 lucruri pe care trebuie să le conțină orice baie a unui om gospodar!

Iată 2 lucruri pe care trebuie să le conțină orice baie a unui om gospodar!

Detalii

Telefon
0752560612
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
870

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca am optat pentru dotarea baii cu dus si nu cu o cada, urmatorul pas este selectarea modelului de scurgere pentru dus. Daca avem si cadita de dus, firesc, va trebui sa alegem o scurgere potrivita caditei si atunci optiunile sunt mai limitate. Altfel, pentru un dus fara cadita, adica unul cu scurgere direct in podea, variantele sunt nelimitate!

Putem alege o scurgere din otel inoxidabil sau chiar din inox, in toate formele dorite – rotunde, patrate, dreptunghiulare sau sub forma de nisa de scurgere. Unele sunt dotate cu sisteme antimiros si un cos pentru par care le face foarte usor de curatat si intretinut.

Sifon pardoseala grila Sifonul de pardoseală cu grila de inox, antimiros si antirefulare, dotat si cu sac pentru strangere fire de par, reprezinta cea mai buna varianta de scurgere pentru dus. Prevazut cu guler care permite reglarea lor pentru orice tip de scurgere, el poate fi rotabil sau fix. Grila sifonului poate fi realizata din inox sau otel inoxidabil si poate avea diverse forme si dimensiuni. Poate fi triunghiulara potrivita pentru colt, patrata sau dreptunghiulara.

Pentru camerele cu trafic mai mare sunt rigolele cu gratar de fonta. Iar ultima moda in materie de scurgeri, sunt cele cu suport pentru ceramica sau gresie! Acestea din urma, datorita culorii identice cu podeaua, se camufleaza perfect si aproape ca nici nu se observa.

Rigola de duș

RoPartner va ofera rigole de dus Kesmet din inox, cu sifonare din inox sau PVC, solutia ideala pentru canale de scurgere. Va punem la dispozitie pana la 8 variante de lungime: de la 500 mm pana la 1200 mm.
Rigola dus se poate instala cu usurinta si se poate ajusta la nivelul suprafetei. Rigolele noastre contin un filtru detasabil pentru o igiena fara precedent.