GARDENHOUSE: Complex rezidential de apartamente in Giroc

Detalii

Adresa
Timis, Giroc
Telefon
0753373467
Web
https://casataingiroc.ro/contact/
Social links
Pret
47.000 EUR
Categorie
Anunturi apartamente
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
437

Voteaza & Distribuie

Descriere

Timisoara este unul dintre polii de dezvoltare ai Romaniei, iar aspectul acesta nici macar nu trebuie dezbatut. Impreuna cu Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta si Iasi, orasul de pe Bega genereaza printre cele mai multe tranzactii imobiliare in zona de case si apartamente noi. Totusi, Timisoara "adopta" in fiecare an un numar tot mai mare de locuitori, astfel incat foarte multi dintrei cei care isi doresc sa investeasca in imobiliare sau care isi doresc o casa sau un apartament nou se orienteaza catre localitatile (foarte dezvoltate) periurbane, precum Dumbravita sau Giroc.

Gardenhouse Residence este un proiect dezvoltat de CasaTaInGiroc, in localitatea Giroc (in sudul Timisoarei), cu un scop foarte clar: locuite noi, confortabile, bine pozitionate, bine dotate si accesibile din punct de vedere financiar. Proiectul propune 18 apartamente, dintre care majoritatea au propria gradina exterioara.

Toate apartamentele din complexul rezidential Gardenhouse au minim un loc de parcare inclus in pret (cu posibilitatea de achizitie a unor locuri suplimentare), acces securizat, internet super rapid, centrala pe gaz, incalzire in podea, climatizare si izolare termica si fonica de cea mai inalta calitate. Nu poti sa spui "apartamente Giroc" fara sa iei in calcul proiectul premium Gardenhouse.

Cu preturi incepand de la 47000 euro, Gardenhouse Residence e un proiect care merita luat in calcul atat pentru o investitie sigura intr-o zona in continua dezvoltare, cat si pentru o achizitie de locuit pentru familii sau tinere cupluri. Conexiunile foarte bune la centrul Timisoarei, multimea de magazine & supermarketuri din imprejurimi, apropierea de padurea de la Giroc, pistele de biciclete pana la locatie, precum si peisajul natural sunt doar cateva dintre motivele pentru care proiectul merita vizitat.

Pentru programari, intrebari sau sugestii se poate apela cu incredere numarul de telefon + 40 753 373 467 sau se poate folosi adresa de email office@casataingiroc.ro. Pentru cei care vor sa ajunga in zona, adresa este Strada Cerbului, loc. Giroc, 307220, jud. Timiș.

Filtre

Tip anunt: Vanzare
Numar camere: 2 camere, 3 camere