Firmele de rent a car în culmea fericirii. Iată de ce!

Firmele de rent a car în culmea fericirii. Iată de ce!

Detalii

Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 6 ani si 3 saptamani
Vizualizari
741

Voteaza & Distribuie

Descriere

Statisticile și-au spus cuvântul în ceea ce privește piața auto și în special piața auto de SH în anul 2017. Eliminarea taxei de mediu a dus la efecte absolut fulminante pe această piață. În doar primele 3 luni, după eliminarea taxei de timbru, în România s-au înmatriculat peste 190.000 de mașini. Conform studiilor, România este pe locul 2 în Europa la înmatriculări, în primul trimestru al anului 2017.

Acest lucru s-a întâmplat datorită eliminării timbrului de mediu. Cele mai multe mașini au fost mai vechi de 10 ani, însă s-au înregistrat și mașini noi înmatriculate în această perioadă a anului.

Cine a avut cel mai mult de câștigat din acest lucru?
Este incredibil faptul că toți românii s-au gândit că șoferii sunt cei ce au de câștigat de pe urma acestei legi. Iată însă care este adevăratul răspuns!

Nu numai șoferii au avut de câștigat în acest boom al înmatriculărilor. Și samsarii de mașini au fost extrem de fericiți, însă cel mai mult de câștigat au avut probabil firmele a căror activitate se bazează pe flote auto complete.

Astfel, spre exemplu, firmele de rent a car Suceava au avut, pe lângă sutele de modele existente și așa în bazarul uriaș, un nou număr de vehicule extrem de ieftine aduse din străinătate, numai bune pentru a fi achiziționate și înmatriculate.

Spre exemplu, doar în Județul Suceava, în primele 3 luni ale anului au fost înregistrate spre înmatriculare peste 5000 de automobile. Acesta este un număr de două ori mai mare decât cel de anul trecut.

Efectele creșterii pieței de SH contra pieței de mașini noi au fost devastatoare
Așadar, firmele de rent a car, firmele de taxi, curierat și chiar și dealerii auto au fost în culmea fericirii de la începutul anului, deoarece statisticile arată că peste 160.000 de mașini SH au fost tranzacționate din străinătate în România, în doar primele 3 luni ale anului.

Cele mai vândute mașini ale momentului au fost Volkswagen (peste 40.000 de unități în trei luni), Dacia și Opel.
Piața auto este încontinuare într-un total boom și este prevăzut faptul că de-a lungul anului cifra se va dubla sau poate chiar se va tripla în ceea ce privește rata de înmatriculări.

Iată așadar o ocazie minunată pentru șoferi de a se bucura de mașini și o ocazie și mai minunată pentru antreprenorii din zona auto să-și dezvolte afacerile.