Fard de ochi – de la A la Z

Fard de ochi – de la A la Z

Detalii

Telefon
0732443232
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
721

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fardul de ochi este cel mai important element al machiajului. Cu ajutorul lui, poti regla forma ochilor, putandu-i face mai mari si mai expresivi. Acest lucru necesita tehnici de aplicare adecvate si cunostinte de baza despre tipurile de farduri de ochi si texturile acestora.

Fard de ochi compact Fardul de ochi compact este cea mai comuna forma de make-up. In crearea lui, pigmentii sunt amestecati cu lianti si presati impreuna. Pana in prezent, piata de cosmetice prezinta o mare selectie de fard de ochi compact in culori diferite, texturi si care prezinta durabilitate. O mare diversitate de nuante de farduri de ochi pot fi evidentiate pe site-ul magazinului online Beauty One Shop putand alege ceea ce iti place cel mai mult.
Fard de ochi crema Fardul de ochi crema este apreciat mai ales de fanele make-up-ului natural, deoarece acesta maximiza fuzionarea cu textura pielii. In acest caz, este necesara folosirea unei baze de machiaj foarte bune pentru a ajuta la mentinerea machiajului pana seara.

De asemenea, exista, nuante ultra, si chiar rezistente la apa. Sub ele, desigur, nu este necesar sa se aplice baza. Diferite versiuni ale nuantelor de fard de ochi pe care ai putea sa le aplici daca le-ai avea, pot fi achizitionate de pe site-ul magazinului online www.beautyoneshop.ro.
Fard de ochi mineral Fardurile de ochi in amestec cu pigmenti minerali, sunt realizate intr-un mod special, astfel ca umiditatea se evapora si toate mineralele, pigmentii si particulele de culoare raman. In aparenta, fardurile de ochi minerale, nu difera prea mult de cele clasice cu pudra. Diferenta este vizibila atunci cand fardul de ochi este aplicat. Acesta poate fi aplicat atat in mod uscat, cat si in mod umed. In primul caz, acestea stralucesc usor, iar in al doilea caz, se obtine un efect de folie pe pleoape.

Fard de ochi cu sclipici Fardul de ochi cu sclipici este similar cu fardul de ochi clasic compact, cu exceptia faptului ca pigmentii nu sunt amestecati cu orice liant, deoarece au o consistenta libera, de pudra. Acest tip de fard de ochi este vandut in borcane miniaturale. Astfel de mijloace sunt preferate in special de artistii make-up profesionisti. Cu ajutorul lor poti obtine orice intensitate de culoare.

Fard de ochi lichid Fardul de ochi lichid este un produs nou pe piata frumusetii. Aceasta formula nu exista de mult timp, insa este deja iubita de multe fete. Acest fard de ochi are in continutul lui microparticule cu paiete, creand un efect de luciu frumos pe pleoape.

Filtre

Facilitati: Machiaj