Elemente modulare pentru case pasive

Detalii

Telefon
0787519595
Social links
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
53

Voteaza & Distribuie

Descriere

Elemente modulare pentru case pasive

Elementele modulare tip PUR-ICF (Polyurethane-Insulated Concrete Forms) sunt blocuri de spumă poliuretanică cu o densitate medie 45 kg/m3. O clădire construită din PUR-ICF oferă un nivel de izolare termică foarte ridicat precum și o bună izolare fonică, ceea ce îl face adecvat pentru folosirea în construcția oricaror clădiri civile (case, blocuri), clădiri industriale (depozite, fabrici), piscine și acumulatori termici, depozite izoterme de legume şi fructe etc. Prin placarea pereților construiti din elementele modulare PUR-ICF cu diverse plăci (oxid de magneziu, ghips carton, etc.), construcția este adaptată în funcție de domeniul de folosire.

Elementele modulare din spumă poliuretanică PUR-ICF se prezinta sub mai multe forme constructive în functie de rolul lor în ansamblul constructiei. Ele au în general o suprafaţă de 1 metru patrat (200cm x 50cm x 32cm, 11 kg/element) şi au în interior o reţea de canale prin care se introduce armătura de otel şi se toarnă betonul, rezultând astfel o structură (reţea) de rezistență formată din stâlpi de beton armat și zăbrele deosebit de eficace. Elementele modulare sunt concepute să se asambleze cu precizie, având prevazute orificii de asamblare, rezultând un perete perfect plan si drept.

Elementele modulare din poliuretan PUR-ICF sunt materialele cu cea mai bună izolare termică existente pe piață. Transferul termic pe un perete exterior este mai mic de 5 W/m2 la o diferență de temperatură interior – exterior 40°C. Elementele modulare PUR-ICF prezintă o conductibilitate termică cu 50% mai mică decât polistirenul. Vata minerală are proprietăţi şi mai scăzute.

O construcție de 100 m2 elemente modulare PUR-ICF, dacă nu s-ar ține cont de pierderile prin geamuri, are un necesar termic de sub 1kWh. Izolarea termică a zidului din element modular PUR-ICF de 32 cm este echivalentă cu:
= 1.200 cm de zid de lemn
= 6.000 cm zid de beton
= 40 cm zid de caramida + 30 cm strat de polistiren.

Pentru o ofertă precisă vă rugăm să intrați pe site și să completați formularul!