Dotează-ți casa cu un sistem de drenaj profesionist!

Dotează-ți casa cu un sistem de drenaj profesionist!

Detalii

Telefon
0743940601
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 6 ani si 5 ore
Vizualizari
949

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca ati decis sa renuntati la cada si sa va utilati baia doar cu un dus, urmeaza sa hotarati daca vreti un dus cu cabina si cadita, sau unul fara cabina si fara cadita. Cel din urma este ideal pentru baile mici si reduce considerabil costurile, pentru ca avem nevoie doar de un cap de dus - care se poate monta chiar in bateria de la chiuveta - si de o rigola de scurgere pentru dus montata in podeaua baii. E adevarat, e foarte important ca rigola aceasta sa fie corect realizata pentru a colecta toata apa de la dus, hidroizolatia nu poate lipsi de pe podea, iar etanseizarea trebuie sa fie impecabila! In plus, gresia si faianta ar trebui sa fie cat mai mate si in culori cat mai deschise pentru a nu se vedea urmele ramase de la apa.

Site-ul nostru, va pune la dispozitie direct din stoc sau la comanda, o gama variata de sisteme pentru drenajul interior si exterior. Toate produsele noastre sunt realizate din otel inoxidabil si va garanteaza un grad de rezistenta la coroziune, durabilitate, rezistenta la inghet/caldura.

Oferta noastra cuprinde sisteme de drenare a apei precum: rigole dus, rigole scurgere, sifoane pardoseala, sifoane baie, mobilier inox si accesorii pentru montaj. Scopul nostru principal este sa asiguram clientilor produse de calitate superioara la preturi accesibile care sa ofere garantia rezistentei in timp.