Dezvoltare personala pentru copii

dezvoltare personala pentru copii

Detalii

Telefon
0741208022
Social links
Pret
120 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
237

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dezvoltare personala pentru copii

Cursurile Funforeq sunt complexe, deoarece cuprind paliere legate de negociere, educatie financiara, inteligenta socio-emotionala, managementul schimbarii si flexibilitate, adaptare si antreprenoriat. Lista nu este exhaustiva, cursurile find in continuu imbunatatite. In momentul in care cei mici isi vor finaliza studiile, le va fi deosebit de greu daca nu isi vor fi insusit deja aceste abilitati.

Aceste cursuri, practic, invata copilul despre realitatea lumii in care traim. Ele reprezinta baza oricarei educatii, fara ele nu se poate. Persoanele care au succes au facut astfel de cursuri sau au citit foarte mult cu privire la subiectele enumerate mai sus, negociere, comunicare, eq, schimbare, rabdare, etc.

La cursuri invatam cum sa gestionam conflictele si cum si cand sa comunicam cu cei din jur pentru a rezolva o problema. Un alt element important al cursurilor este gestionarea sentimentelor dupa momentul producerii situatiei conflictuale.

Sunt cursuri de dezvoltare personala pentru copii care ajuta la constientizarea lucrurilor care au cu adevarat importanta in viata. Urmaresc dezvoltarea unui echilibru sufletesc si a simtului responsabilitatii. Un alt scop al cursurilor este cresterea ambitiei si a perseverentei copilului in atingerea obiectivelor sale.

Creativitatea este esential sa fie dezvoltata. In general, orice ai face, capacitatea de a fi creativ va fi apreciata. Ea reprezinta cheia dezvoltarii oricarei organizatii. Genetic vorbind, fiecare persoana se naste cu un anumit nivel al creativitatii, pe care si-l poate dezvolta in timp. De asemenea, prin cursuri de dezvoltare personala, copilul invata de ce este ok sa iesi din zona de comfort. De ce este ok sa aderi la noi proiecte. De ce este ok sa inveti lucruri noi. Cele mai bune lucruri ies atunci cand nu te gandesti la ce posibilitati ai pentru a reusi sa faci un anumit lucru.