Design interior în Timisoara

Design interior în Timisoara

Detalii

Telefon
0723604594
Web
https://tempini.ro
Social links
Pret
100 LEI
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 11 luni si 4 zile
Vizualizari
171

Voteaza & Distribuie

Descriere

Design interior în Timisoara

Amenajarea spatiului interior al unei case sau al unui spatiu pentru primirea publicului este mereu un lucru important. Fie ca iti doresti sa iti remodelezi spatiul in care stai sau spatiul in care vrei sa iti primesti clientii, ai o solutie la indemana pentru a te ajuta in aceste demers.

Este vorba despre Tempini, brand despre care se știe că a pus Timișoara pe harta internațională a designului interior și care este, totodată, punctul de reper atunci când dorim să ne renovăm sau să ne amenajăm casa. Imediat ce am trecut pragul showroom-ului Tempini, avem sentimentul că intrăm într-un univers al frumosului în care designul interior este gândit și creat din plăcerea și bucuria pentru estetica pură. Nimic nu este pus la întâmplare, aici. Obiectele și mobilierul sunt așezate astfel încât să ofere o sursă de inspirație pentru toți cei care au nevoie de idei pentru un home design premium.

În cadrul firmei de amenajări interioare din Timișoara, regăsim o gamă diversificată de produse. Multe dintre aceste finisaje le putem admira în amenajările avangardiste din întreaga lume. Între aceste produse amintim plăcile ceramice Florim - folosite într-unele dintre hotelurile de lux din Europa; mozaicul Sicis - mozaic lucrat manual, pe care îl putem admira în amenajările interioare din Italia, Emiratele Arabe, Spania, sau obiectele sanitare din brandul IB Rubinetterie, piese folosite de muzicianul Lanny Kravitz în amenajarea hotelului The Bisha Hotel & Resort (Canada).

Gama de produse continuă cu parchet, panouri decorative, obiecte de mobilier pentru dressing, dar și pentru living, soluții profesionale pentru locații SPA și wellness (saună, jacuzzi, hamam – toate putând fi adaptate atât pentru case private, cât și pentru locații publice), plăci ceramice lucrate manual și obiecte de artă decorativă. Firma de amenajări din Timișoara oferă soluțiile complete în ceea ce privește amenajarea unei case, tocmai de aceea, un consultat din showroom ne va explica întotdeauna particularitățile produselor, pentru a putea lua deciziile corecte, atunci când ne concepem singuri designul interior.

Astfel vizitele în cadrul firmei de amenajări interioare din Timișoara înseamnă o adevărată plăcere pentru toți cei care caută inspirații pentru un home design contemporan, dar și pentru cei care vor să fie la curent cu cele mai noi tendințe în designul interior. Iar curioșii pasionați de home design în Timișoara, ar trebui să știe că showroomul de aici își actualizează constant produsele, prezentând întotdeauna ultimele noutăți expuse la târgurile internaționale de profil.

Sursa foto: Flaminia

Filtre

Tip anunt: Servicii
Servicii oferite: Amenajari interioare