Descoperă noua reprezentanță Mitsubishi Motors în Timișoara by Promotor

Descoperă Noua Reprezentanță Mitsubishi Motors în Timișoara by Promotor

Detalii

Telefon
0356800126
Social links
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
278

Voteaza & Distribuie

Descriere

În inima regiunii de vest a României, pe Calea Lugojului 17, Ghiroda 307200 (Timișoara), județul Timiș, a apărut un nou punct de referință pentru iubitorii de automobile: Reprezentanța Mitsubishi Timișoara by Promotor. Aceasta deschidere marchează un nou capitol în istoria Mitsubishi Motors în România, oferind clienților locali acces direct la o gamă largă de vehicule inovatoare și la un serviciu de suport excelent.

Testează și descoperă plăcerea de a conduce un Mitsubishi

Fie că sunteți în căutarea unei noi aventuri pe patru roți sau doriți să experimentați performanța și confortul specific Mitsubishi, Reprezentanța Mitsubishi by Promotor din Timișoara vă invită la un test drive. Aici, potențialii cumpărători pot experimenta ultimele modele Mitsubishi și discuta opțiunile de achiziție. Cu o gamă variată de vehicule, de la SUV-uri robuste la autoturisme elegante, reprezentanța oferă soluții pentru fiecare stil de viață și buget.

Oferte exclusive și suport de excepție la reprezentanța Mitsubishi Timișoara


Reprezentanța Mitsubishi Timișoara oferă nu doar vehicule de excepție, ci și un pachet complet de servicii. Clienții beneficiază de 5 ani garanție pentru vehicule și 5 ani asistență rutieră gratuită (MAP), subliniind angajamentul Mitsubishi pentru calitate și siguranță. Echipa de experți este pregătită să ofere consultanță personalizată, ghidând clienții spre cea mai bună alegere.

Viitorul este electric: Mitsubishi la avangarda inovației

Mitsubishi Motors continuă să fie un pionier în dezvoltarea vehiculelor electrice, cu modele precum Outlander PHEV, primul SUV plug-in hybrid din lume, și noul Eclipse Cross PHEV. Reprezentanța din Timișoara este mândră să prezinte aceste inovații, invitând clienții să descopere cum Mitsubishi modelează viitorul mobilității sustenabile.

Gama noastră: diversitate și inovație

De la Space Star, mașina ideală pentru oraș, la Eclipse Cross PHEV, atractiv și sportiv, și până la noua generație ASX, disponibilă în versiuni Plug-in Hybrid (PHEV), Hybrid (HEV) sau Mild Hybrid, reprezentanța Mitsubishi by Promotor din Timișoara oferă o varietate de modele pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui client.

Promotor: partenerul tău de incredere

Promotor, cu o experiență vastă în domeniul auto, oferă nu doar vehicule, ci și piese, anvelope, jante și accesorii auto. Echipa Promotor oferă consultanță gratuită atât în magazinele fizice, cât și online, asigurându-se că fiecare client face cea mai bună alegere pentru nevoile sale. Vă invităm să vizitați noua Reprezentanța Mitsubishi Timișoara, pe Calea Lugojului 17, pentru a descoperi și testa modelele Mitsubishi disponibile și pentru a beneficia de suportul excepțional oferit de marca Promotor.

Pentru informații suplimentare și programări, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0729660022 pentru Service și 0356800126 pentru Vânzări. Vă așteptăm să deveniți parte din lumea Mitsubishi, unde inovația și calitatea se întâlnesc pentru a crea experiențe de neuitat pe șosea. Vizitându-ne, veți descoperi nu doar o gamă variată de vehicule adaptate nevoilor moderne, dar și o echipă dedicată care vă va îndruma în fiecare pas al călătoriei dumneavoastră auto.