Deplasare fără probleme, indiferent de oraș

Detalii

Pret
30 EUR
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
616

Voteaza & Distribuie

Descriere

În ultimii ani, foarte mulți dintre românii care locuiesc în marile orașe ale României preferă să nu mai plănuiască pentru o mașină mare pentru drumurile pe care le fac în fiecare zi, ci preferă fie o compactă mai mică, fie să circule cu alte mijloace de transport, mai ales pentru că mare parte din transportul pe care îl efectuează în fiecare zi prin orașe se face între domiciliu și locul de muncă.

Această ultimă categorie are însă nevoia, odată la câteva săptămâni, de o mașina mai zdravănă pentru deplasările prin alte localități ale tării, fie că e vorba de interes de serviciu, fie pur și simplu au nevoie de o mașină pentru un city-break sau un weekend rapid la munte sau la mare.

Pentru cei care sunt interesați de un astfel de serviciu în Banat, exista pagina de rent a car Timisoara. Pe acest site veți găsi mai multe variante de autovehicule de închiriat, de la o mașină mică și compactă pentru două persoane și bagaje până la van-uri cu care puteți lua încă 8 persoane și să mai aveți și ceva spațiu de bagaje.

Iar pentru cei care cu siguranță vor avea câteva întrebări despre acest serviciu, venim cu câteva lămuriri:

- toate mașinile sunt asigurate RCA și CASCO
- se poate plăti cu cardul sau prin transfer bancar
- puteți alege ce mașină doriți, iar în cazul în care nevoie de un alt tip de mașină, se poate face schimbul în măsura posibilităților
- mașinile se ridică din Timișoara, dar daca e nevoie de adus mașina într-o altă localitate, se poate aduce, contracost.