Decor și arhitectură, atunci și acum

Decor și arhitectură, atunci și acum

Detalii

Telefon
0784999222
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
555

Voteaza & Distribuie

Descriere

Decorarea spațiului privat este, astăzi, ușor de realizat prin descomunerea elementelor de design care constituie o cameră. De la sculpturi, la podele dintr-un lemn special, la tavanele false extensibile. N-a fost așa dintotdeauna:
Faptul că în zilele noastre poți să mixezi detalii de arhitectură sau să aplici și să schimbi un tavan fals cu foarte mare ușurință se datorează unui trecut încărcat cu muncă grea, pasiuni și încercări nebunești în lumea artei. Arhitectura reprezintă un caz aparte în cadrul artelor.

Dacă pictura este o artă care adesea are o relaţie specială cu privitorul (de regulă, tabloul se află în locuinţa posesorului sau pe simezele unui muzeu, sculptura şi mai ales arhitectura au un alt impact asupra privitorului. În primul rând, arhitectura este cea mai publică dintre artele majore. Construcţiile sunt menite, dincolo de funcţionalitatea lor clară de spaţiu locuibil, să spună ceva despre cel ce a construit-o sau care locuieşte în ea.

Dar şi aici, definiţia îngustă a arhitecturii (cunoaşterea necesară ridicării unei construcţii care să folosească scopului său, anume acela de a adăposti omul) nu este suficientă. Mai trebuie să adăugăm că aceasta se realizează, la fel ca şi pictura, în conformitate cu normele estetice ale epocii. În epoca noastră, totul se mișcă extreme de repede așa că personalizarea unei camere durează acum câteva ore. Cam atât durează să îți creezi propriul tavan fals extensibil. Partea superioară a camerei va influența mereu ambientul întregii încăperi, deci dacă vreți să dați un aer nou, sau să reamenajați casa dumneavoastră, tavanul este partea cu care ar trebui să începeți.

Spațiul personal și stilul acestuia Așa cum spuneam, este foarte important ca spațiul în care îți petreci cel mai mult timp alături de oamenii apropiați, casa, camerele, să transmită prin stil, foarte multe despre tine, despre persoana care locuiește în ea. Pentru persoanele care se simt mai creative în natură sau simt o conexiune cu aceasta, pentru persoanele care simt o nostalgie pentru arta gothică sau frumoasele picturi bizantine, pentru persoanele care preferă ceva clasic sau elegant atunci când își ridică privirea, VIPCasa creează tavane false, pentru care se depune pasiune reală.

Tavanul, deși este adesea ignorat în procesul de amenajare, reprezintă un element care poate schimba radical aspectul și percepția privitorului asupra încăperii. Ganditi-va doar la un singur lucru: dimensiunea tavanului de cele mai multe ori este direct proporțională cu cea a pardoselii, astfel că finisajele pentru acestea sunt importante, și nu doar datorita suprafețelor mari. Cât despre culoare, pereții albi in combinație cu un tavan de aceeași culoare nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, dar imaginați-vă, de exemplu, un tavan personalizat în funcție de stilul dumneavoastră, deasupra unui perete simplu sau colorat.

Simularea tavanului perfect în timp real Bunul gust s-a recunoscut întotdeauna în detalii, iar o casă amenajată cu bun gust este casa în care cu toții ne-am dori să trăim, dar daca nu reușiți să vă hotărâți în privința amenajării tavanului, pe VIPCasa puteți afla în câteva minute ce vi se potrivește cel mai bine printr-o simulare. Pe lângă tavane false extensibile personalizate, veți găsi o gamă largă de tavane: 3D sau de tip oglindă, le puteți încerca pe rând, ce este clar este că în final vă veți bucura de un produs de calitate și cu mult stil care va da refresh arhitecturii.


https://vipcasa.ro


Filtre

Tip anunt: Servicii