Curs Evaluator Proiecte

Curs si vacanta la mare: Evaluator Proiecte

Detalii

Telefon
0212220029, 0730102230
Pret
1.000 EUR
Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
635

Voteaza & Distribuie

Descriere

Consolideaza-ti CARIERA! In aceasta vara, investeste in cariera ta, alege cursururile organizate de Proiect ContaPlus si imbina relaxarea cu perfectionarea.
Acumuleaza cunostinte si abilitati in domeniul evaluarii proiectelor, finantate atat din domeniul public, cat si din cel privat. Participa la cursul autorizat A.N.C. „EVALUATOR PROIECTE”, organizat de Proiect ContaPlus in luna august la Venus.

CUI SE ADRESEAZA? Cursul „Evaluator Proiecte” se adreseaza tuturor persoanelor interesate de aprofundarea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor necesare evaluarii de proiecte finantate din diferite surse, consultantilor in management de proiect, expertilor din domeniul accesarii fondurilor structurale si de coeziune europene, specialistilor in elaborarea si scrierea de proiecte, functionarilor publici din administratia publica centrala si locala, specialistilor din sectorul privat, incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de evaluare a proiectelor, managerilor de proiect, precum si alte persoane interesate de evaluarea proiectelor.
In cadrul acestuia, cursantii vor dobandi cunostintele necesare evaluarii unui proiect in toate fazele initierii si implementarii acestuia. Cursul se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa exercite ocupatia de evaluator de proiecte, expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, manager de proiect, consultant, precum si tuturor celor care doresc sa-si dezvolte competentele in acest domeniu.

TAXA DE PARTICIPARE Prinde oferta EARLY BIRD! Inscrie-te pana in data de 15.07.2016 si beneficiezi de o REDUCERE DE 10% din pretul initial de 1000 lei.
In acest cost sunt incluse: suportul de curs si materialele auxiliare,networking, coffee break-uri si taxa de examinare A.N.C.
Taxa de servicii de cazare (optional) 1.200 lei include: cazare in regim double (3 nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs).
BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!