Curs de Make Up, Cosmetica si Masaj

Curs Make Up/ Cosmetica/ Masaj/

Detalii

Telefon
0786333100
Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1067

Voteaza & Distribuie

Descriere

Profesional New Consult organizeaza Cursuri de Infrumusetare si Intretinere Corporala, in Bucuresti. Cursul presupune o baza teoretica si un practica, toate materialele necesare cursului fiind incluse in pret - 650 RON in 3 rate! Cursul este autorizat ANC! Daca sunteti incepatori puteti urma un curs de Calificare, dar in cazul in care aveti deja experienta va recomandam un curs de perfectionare.

Cursul de Machiaj, Make Up artist, se adreseaza celor ce doresc sa obtina o competenta noua si sa activeze intr-un domeniu nou si foarte solicitat de piata actuala. Cursul este util atat celor care doresc sa practice aceasta meserie, cat si celor care doresc sa invete tehnica aplicarii machiajului pentru a o folosi in interes propriu.
Cursul de Cosmetica isi propune sa asigure cunostinte absolventilor despre ingrijirea externa a pielii, pentru a pastra elasticitatea dermei, tonicitatea muschilor pielosi, prospetimea si aspectul tineresc, cu ajutorul unor tratamente si preparate specifice. De asemenea cursul asigura cunostintele necesare celor care il parcurg pentru a corecta sau atenua unele imperfectiuni ale tenului, invatand totodata ca prin mijloacele folosite, cosmeticianul sa dea stralucire si sa scoata in evidenta trasaturile caracteristice proprii.

Curs Masaj/ Tehnician Maseur Cursul de Tehnician Maseur este structurat in patru module:
I. Masaj Somatic
II. Refloxoterapie
III. Masaj Limfatic
IV. Masaj Terapeutic
Acestea pot fi urmate si independent, la finalul lor primindu-se Diplome de Absolvire. Certicatul de Calificare se primeste in momentul in care aveti trei dintre acestea, iar la finalul celui de-al patrulea primiti calificare in profesia de Tehnician Maseur, (studii superioare de scurta durata).