Curs Cadru Tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor

Curs Cadru Tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor

Detalii

Telefon
0741333300
Pret
460 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
847

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ocupaţia de Cadru Tehnic PSI se referă la planificarea, organizarea, monitorizarea şi controlarea activităţilor de prevenire şi stingere a incendiilor în instituţiile publice şi private conform Programei Cadru avizată de Inspectoratul General pentru situații de urgenţă.

Cursanţii vor dobândi toate cunoştinţele necesare pentru a putea exercita această meserie şi vor învăţa toate tehnicile utilizate în prevenirea şi stingerea incendiilor conform legislaţiei în vigoare. Pe lângă cunoştinţele teoretice dobândite, cursanţii vor avea ocazia să desfăşoare activităţi practice care îi vor pregăti pentru gestionarea eficientă a situaţiilor reale de pericol generate de apariţia incendiilor.

Obligativitatea pentru majoritatea instituţiilor publice şi operatorilor economici de a avea cel puţin un angajat instruit în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor atestaţi conform metodologiei elaborate de I.G.S.U. fac ca această meserie să fie foarte căutată şi apreciată de către angajatorii de pretutindeni.

Orar

Luni - Vineri: 17:30 - 21:00
Sambata - Duminica: 9:30 - 15:30