Cumpărături esențiale versus mofturi

Detalii

Web
https://www.stylishcircle.ro/
Social links
Pret
100 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
274

Voteaza & Distribuie

Descriere

Este știut faptul că femeile iubesc să facă cumpărături și de multe ori cumpără lucruri fără să se gândească foarte mult dacă au sau nu nevoie de acel produs.

Gențile, pantofii și bijuteriile se încadrează de cele mai multe ori pe lista de mofturi, mai ales când vine vorba de achiziționarea unor piese din cele mai noi colecții lansate. Pe lângă mofturi însă, există și piese absolut necesare în garderoba unei femei, iar sezonul rece este probabil cel mai solicitant din punct de vedere vestimentar.

Geci și jachete

Pe lângă piesele de bază, frigul ne obligă să adăugăm câteva straturi de haine extra pentru a face față temperaturilor scăzute de afară. Cel mai des se caută geci dama iarna ca fiind piesele esențiale pentru sezonul rece. Geci cu puf, cojoace îmblănite sau chiar parka groase sunt ideale pentru a ne feri de frig fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul nostru. Jachetele de blană sunt la fel de cool, însă nu sunt mereu potrivite pentru o zi friguroasă, de exemplu când ninge ar fi bine să alegem altceva decât o astfel de piesă vestimentară.

Îmbrăcăminte sportivă

Unele femei iubesc să facă mișcare, însă altele poartă treninguri dama doar pentru comoditatea pieselor. O ținută interesantă de iarnă inspirată de Jlo, ar fi un set de trening din velurcu o pereche de ghete Timberland, o geacă scurtă tip bomber și o căciulă tricotată sau o sapcă. Sigur că astfel de treninguri se pot purta ca și haine de casă sau chiar la sală, însă există o varietate mare de opțiuni pentru ținute cool și lejere în același timp.

Șosete și dresuri

La modul general, femeile nu cumpără din plăcere șosete și dresuri, spre deosebire de bărbați care acordă mai multe atenție modelului de șosete pe care aleg să îl poarte. Simple, scurte pentru teniși, mai lungi pentru ghete și botine, femeile aleg mereu calitatea și simplitatea când vine vorba de șosete. Preferă să cumpere seturi care au prețuri bune și nu perechi individuale de șosete.

Șlapi de casă și botoși

Unele femei au o adevărată pasiune pentru șlapi de casă și botoși, însă cele mai multe optează pentru piese simple, care îndeplinesc doar funcția principal, cea de comfort și cădură. De la modele cu puf, cu animale sau decorațiuni diverse, chiar și pentru șlapi de casă există o gamă largă de modele din care se poate alege. Aici nefiind vorba neapărat de urmărirea unor trenduri, astfel prețurile piperate pentru o pereche de șlapi nu se justifică sub nicio formă.