Cum sa iti gasesti rochia de banchet potrivita

Detalii

Web
https://www.stylishcircle.ro/
Social links
Pret
120 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
369

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rochii de banchet

Banchetul se apropie cu paşi repezi? Atunci trebuie să îţi găseşti cât mai rapid rochia perfectă! În plus, la acest eveniment vei participa o singură dată în viaţă, aşadar vei avea nevoie de o rochie absolut încântătoare, care să îţi scoată în evidenţă toate atuurile şi în care să te simţi minunat o seară întreagă.

Rochia de banchet trebuie să fie elegantă, să îţi taie respiraţia. Indubitabil, orice domnişoară trebuie să strălucească din toate punctele de vedere în acea seară.

Modele splendide de rochii


Lungă până în pământ, până la genunchi sau scurtă? Variantele sunt nelimitate, aşadar trebuie să îţi alegi acea rochie care se potriveşte de minune stilului tău vestimentar şi personalităţii tale. Un alt aspect major de luat în considerare este forma corpului – doar vrei să arăţi impecabil, nu-i aşa?

Sfatul nostru este să mergi pe o rochie lungă sau una midi, dintr-un material care are cădere, diafan. Mizează pe simplitate şi pe bun gust. O rochie lungă crăpată pe picior, de sus până jos îţi va oferi libertate de mişcare şi alura unui model Victoria’s Secret!

Rochiile lungi tip goddess sunt ideale pentru orice siluetă şi îţi vor permite să mănânci atât cât pofteşti fără să te gândeşti la urmări.

Rochiile midi, la fel, trebuie să fie realizate din materiale diafane, seducătoare şi să te pună în lumina reflectoarelor.

Iar cum părerile sunt împărţite dacă te-ai gândit să optezi pentru o rochie scurtă, alege un model din tulle, în still princess, pentru a te simţi ca un personaj de poveste. Sau, mizeaza pe un model de rochie scurtă în faţă şi lungă în spate, din voal, cu falduri. Este genul de rochie care atrage toate privirile! Ţine cont de faptul că la rochia scurtă toată atenţia cade pe picioare. Aşadar, dacă eşti fericita posesoare a unor picioare lungi àla Gisele Bundchen, rochia scurtă reprezintă cea mai bună alegere.

Culori fermecătoare


În ceea ce priveşte gama de culori, nuanţe pastelate, precum: roz-somon, albastru deschis, roz-violet, olive, galben-lămâie, verde-mentă, sunt
cele mai potrivite. Totuşi, nu ne limităm la acestea. Roşul aprins poate însemna îndrăzneală şi va atrage atenţia cu siguranţă! Negrul inspiră încredere şi senzualitate, iar nuanţele de albastru regal vor da naştere unei ţinute sexy, hipnotizante.

Creează-ţi propria poveste de neuitat alegându-ţi o rochie de banchet impresionantă! Fii o apariţie purtând una dintre minunatele rochii pe care le avem pregătite pentru tine - găseşti o mulţime de modele inedite pe StylishCircle.ro!

Filtre

Produse: Imbracaminte