Cum obții tenul perfect neted?

Cum obții tenul perfect neted?

Detalii

Telefon
0732443232
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
756

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pudra compactă este unul dintre cele mai importante produse atunci când vine vorba atât de un machiaj cotidian, dar și de un machiaj profi, de revistă. Ați văzut tot timpul fotografii cu doamne și domnișoare, al căror chip arată impecabil: fără urme de imperfecțiuni și cu o textură care pare perfect netedă. Ei bine, asta se poate obține doar prin utilizarea corectă a fondului de ten și a pudrei.

Pudra, este produsul cosmetic care are rolul de a fixa anticearcănul şi fondul de ten, pentru câteva ore bune sau chiar pentru întreaga zi. În plus de asta, ea este cea care conferă pielii un aspect proaspăt. Pe lângă faptul că fixează fundaţia, absoarbe şi excesul de sebum pe care îl poate secreta tenul în timpul zilei.

Ce este pudra compactă? Pudra compactă oferă o finisare mată, ce fixează fondul de ten și face ca machiajul să dureze mai mult, comparativ cu pudra pulbere, care este mai dificil de aplicat. Tot în comparație cu pudra pulbere, cea compactă se fixează printr-un strat considerabil mai fin decât cea pulbere mai sus menționată. Pudra compactă încape cu ușurință în orice geantă de cosmetice și este astfel ușor de transportat, oriunde ai merge. Se aplică ușor, cu ajutorul un pensule pentru pudră sau cu un burete puf.

Este ideala ca produs de final, precum si pentru a face corectii. Acesta uniformizeaza culoarea si asigura textura uniforma. Datorita micronizarii componentelor, pudra este foarte usoara si practic imperceptibila pe piele, confera un finish mat natural. Nu se acumuleaza in riduri si nu incarca pielea accentuând liniile cele mai fine (creând astfel un look artificial).

Pudra compactă are o capacitate de acoperire între minim şi mediu şi este recomandată pentru a matifia zona T, unde te poţi confrunta cu un exces de sebum, astfel pudra compactă devine perfectă pentru tenul gras şi mixt şi este extrem de practică pentru retuşurile din timpul zilei. De cele mai multe ori, datorită formulării cu talc şi pigmenţi de acoperire, pudra joacă rol dublu- de fond de ten şi pudră.

În plus, pudra compacta matifianta are de multe ori proprietăți de protecție solară și antibacteriana, desigur, dacă este de înaltă calitate. Puteți alege dintr-o selecție de pudră compactă de înaltă calitate pe BeautyOneShop.ro. Este important ca înainte să alegeți pudra potrivită tenului dumneavoastră să aflați ce tip de ten aveți, iar după ce vă informați în legătură cu ingredientele produselor să concluzionați ce pudră încercați. Pe lângă produse de calitate, găsiți pe magazinul online și informații care să vă ajute să luați o decizie.

Pudra în funcție de tipul de ten Dacă aveți tenul uscat, aplicați pudra imediat după fond de ten. Acordați mai multă atenție zonei de contur a ochilor sau pielii foarte uscate. La sfârșit, înlăturați excesul de pudră cu o pensulă.

Dacă vă confruntați cu un ten gras, este recomandat să absorbiți mai întâi excesul de sebum cu un șervețel special și apoi să aplicați pudra. Insistați cu pudrarea pe zona T. O pudră mată este potrivită pentru acest tip de piele.

În concluzie, intrați pe site, informați-vă, alegeți produsul ideal și cuceriți lumea cu tenul fără imperfecțiuni!

Filtre

Facilitati: Machiaj