Cum alegem lenjeria modelatoare

Cum alegem lenjeria modelatoare

Detalii

Web
https://www.stylishcircle.ro/pc/femei/haine/lenjerie-intima/lenjerie-modelatoare/
Social links
Pret
20 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
367

Voteaza & Distribuie

Descriere

Poate ţi s-a întâmplatsă treci printr-un moment în care ai vrut să îmbraci rochia favorită pentru un eveniment sofisticat, însă aceasta nu arăta cum trebuie. Poate ai fi vrut să ai talia mai evidenţiată, sauşoldurile mai bine definite, astfel încât rochia să curgă frumos pe formele tale şi să îţi dea alura unei zeiţe.

Cum în asemenea situaţii de criză nu mai este timp pentru o dietă sau o vizită la sala de sport, soluţia este lenjeria modelatoare.
Acest tip de lenjerie îţi poate fi de mare ajutor atunci când ai câteva kilograme în plus şi vrei să te asiguri că rochia va arăta perfect pe tine.

Modele


Pe piaţă există o mulţime de modele de lenjerie modelatoare, însă cea de la Astratex satisface chiar şi cele mai exigente cerinţe. Poţi opta, în funcţie de preferinţe, pentru chiloţi modelatori cu talie joasă sau cu talie înaltă, fără cusături, ideali pentru rochiile mulate, chiloți din materiale subţiri sau chiloţi tip pantaloni scurţi care strâng coapsele.

Culori


În ceea ce priveşte gama de culori, negru, alb şi bej sunt cele mai populare nuanţe pentru lenjeria modelatoare. Un slip negru nu va arăta niciodată bine cu o rochia albă, aşa că alege cu gust. Cea mai potrivită este cea bej/nude, deoarece fiind o nuanţă asemănătoare pielii, se va potrivi la absolut orice ţinută.

Ce aleg?


Atunci când îţi alegi lenjeria modelatoare ţine cont şi de rochia pe care vrei să o porţi. De exemplu, dacă doreşti un efect WOW pentru talie alege un slip clasic cu talie înaltă, iar dacă vrei coapse mai ferme, optează pentru lenjeria tip pantaloni scurţi. Dacă vrei ceva pentru talie plus coapse, alege un model cu talie înaltă, dar care acoperă şi coapsele.

Important: nu alege mărimi mici pentru lenjeria modelatoare, gândindu-te că astfel îi vei sporti efectul. Rezultatul poate fi unul nedorit: lenjeria va fi extrem de strâmtă şi incomodă. Alege mărimea pe care o porţi de obicei la haine.

Filtre

Produse: Imbracaminte