Constructii din panouri SIP

Constructii din panouri SIP

Detalii

Telefon
0736707093
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
1627

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru constructia casei va recomand SIP – tehnologie avansata in sistemele integrate de constructii, recomandata international; este un Sistem complet pentru constructii care ofera siguranta si rezistenta la cutremure, eficienta energetica, responsabilitate fata de mediu, durabilitate, izolatie termica excelenta (variatia 1c dinspre interior spre exterior si invers este de aproximativ 5 ore), protectie fonica, flexibilitate arhitecturala, eficienta costurilor, economie de timp - cea mai rapida metoda de constructie [timpul alocat unei case la rosu este de 12 zile lucratoare de la data finalizarii fundatiei, ulterior timpul necesar pentru finalizarea cladirii (montaj, finisaje etc) este de aproximativ 1-2 luni (timpul depinde si de dificultatea proiectului) etc.

* Panourile SIP sunt alcatuite din doua placi OSB 15 mm la exterior (import Germania Sonae) si spuma PIR la interior (materie prima Germania / Bayer), grosime standard 90mm, cu o denstitate de 46 kg/m3.

* Exemplu 1, pentru o casa de 60 mp (Parter – open living si bucatarie, baie, 2 dormitoare) costurile sunt:
- Pret la materiale: 9.600 eur + tva (Pereti exteriori, pereti interiori si elemente de prindere, ferme prefabricate si OSB pentru acoperis).
- Pret la rosu: 12.600 eur + tva (Pereti exteriori, pereti interiori si elemente de prindere, ferme prefabricate si OSB pentru acoperis, fundatie beton, manopera plus structura planseu – grinzi + OSB + elemente de prindere –plot drept/orizontal).
- Pret la cheie: 22.200 eur + tva.

* Exemplu 2, pentru o casa de 107 mp (Parter - sufragerie, bucatarie, grup sanitar, Mansarda locuibila - 2 dormitoare + 1 baie mare) costurile sunt:
- Pret la materiale: 16.000 eur + tva (Pereti exteriori, pereti interiori si elemente de prindere, ferme prefabricate si OSB pentru acoperis).
- Pret la rosu: 19.500 eur + tva (Pereti exteriori, pereti interiori si elemente de prindere, ferme prefabricate si OSB pentru acoperis, fundatie beton, manopera plus structura planseu – grinzi + OSB + elemente de prindere –plot drept/orizontal).
- Pret la cheie: 36.000 eur + tva.