Imobil Cladire - Ozun, judetul Covasna (de vanzare /de inchiriat) – 255.000 EUR

Imobil Cladire - Ozun , jud Covasna ( de vanzare /de inchiriat ) – 255.000 EUR

Detalii

Adresa
Covasna, Ozun
Telefon
0742110098
Pret
255.000 EUR
Categorie
Anunturi spatii comerciale / birouri
Modificat
acum 7 ani si 2 saptamani
Vizualizari
859

Voteaza & Distribuie

Descriere

Construita in 1975, cladirea de birouri a fost sediul administrativ al producatorului de alcool etilic alimentar S.C. Spirt Amidon Ozun S.A. si este distribuita pe doua niveluri, respectiv P+E.Terenul pe care se afla imobiluleste situat în intravilanul loc.OZUN, cu front stradal la DN11 Brasov - Targu Secuiesc. In imobilexista toate utilitatile (apa, canal, gaze naturale, electricitate, telefonie).In partea din fata a terenului este amenajata o parcare pentru autovehicule.

Structura de rezistenta este alcatuita din pereti portanti din zidarie de caramida, plansee din beton armat, acoperis tip sarpanta lemn, invelitoare din tigla si tampalarie din lemn.

Finisajele interioare sunt: pardoseli din mozaic si gresie in holuri, iar in incaperi parchet, tencuieli si zugraveli obisnuite, lambriuri pe pereti pe hol si in birouri, tavane false casetate lambrisate in unele incaperi, casa scarii avand balustrada din inox, trepte si contratrepte placate cu marmura.

Constructia este prevazuta cu instalatii sanitare interioare de apa rece, apa calda menajera si canalizare, toate functionale.Ideal pentru pensiune, casa de locuit.

·Suprafata teren – 2.000 mp
·Suprafata utila parter – 303 mp
·Suprafata utila etaj – 291 mp
·Suprafata utila totala – 594 mp.

Vanzarea se face direct de catre proprietar.
Acceptam colaboararea cu agentii imobiliare. Comision negociabil.

Filtre

Tip anunt: Vanzare