Cinci idei de cadouri deosebite pentru iubiti si iubite

Cinci idei de cadouri deosebite pentru iubiti si iubite

Detalii

Telefon
0723084910
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
885

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ziua Indragostitilor nu este singurul prilej de a face cadouri persoanelor dragi din viata. In fapt cele mai frumoase daruri sunt oferite pur si simplu, fara motiv si fara ocazii speciale, ci pentru ca se potrivesc! Obiectele vestimentare, accesoriile, decoratiunile pentru camere si birou, canile cu mesaje personalizate si cuferele de depozitare pot deveni astfel de atentii inedite. Analizand paginile retelelor de socializare, cercetatorii de la institutiile de statistica din Marea Britanie au descoperit care sunt acele cadourile care creaza impresii rasunatoare.

1.Cutiile de bijuterii Aceste obiecte sunt apreciate de in special de doamne si domnisoar si sunt potrivite pentru ca ajuta la organizarea eficienta a bijuteriilor si accesoriilor. Conform analizelor realizate de statisticieni, cutiile cu bijuterii sunt cadouri iubite de femeile tinere si active. Sunt preferate casetele realizate din materiale ceramice si lemn, mai placute la atingere fata de cele confectionate din materiale metalice. Pe categoria de varsta 18-28 de ani sunt apreciate cutiile cu aspect retro decorate in culori calde si blande, care imbie la visare.

2. Cutie pentru colectia de ceasuri Se pare ca un astfel de cadou este apreciat deopotriva de tineri si tinere. Un asemena obiect face impresie la orice varsta, intrucat aspectul elegant face din cutia pentru colectia de ceasuri un accesoriu stilat. Cadoul prefect, trebuie sa fie calitativ, sa detina finisaje fine, elegante. Un astfel de obiect poate fi usor personalizat cu mesaje speciale, fapt ce il transforma intr-un cadou sentimental cu insemantate. Este si un accesoriu practic ce permite organizarea eficienta a ceasurilor si bijuteriilor din colectie.

Cutia pentru colectia de ceasuri, este conform statisticilor un cadou perfect pentru barbatii si femeile de orice varsta.

3. Husele pentru gadget-urile moderne din viata de zi cu zi Alegerea unei huse stilate pentru telefon sau tableta, poate fi un semn de apreciere pentru persoana draga. Cum dispozitivele electronice sunt elemente nelipsite din viata, protejarea acestora este importanta. O husa realizata din piele fina, cu finisaje delicate, pare conform statisticienilor, un semn de apreciere, de respect, de grija.

Astfel de accesorii sunt cadouri perfecte atat pentru iubiti, cat si pentru femeile iubite. In acest an fac senzatie modele de huse din piele de reptila atent prelucrata.

4. Canile personalizate, daruri cu mesaje sensibile Canile ceramice continua sa fie printre cele mai apreciate cadouri, iar mesajele speciale atent inscriptionate prin tehnici specifice, le aduc la standardul de obiecte de suflet. Din rezultatele statisticienilor aceste obiecte sunt iubite atat de tineri cat si de tinere!

5. Accesoriile vestimentare O esarfa bine aleasa, o pereche de ochelari funny, o bascuta care vine cu o istorioara in spate sunt obiecte ce pot deveni cu usurinta daruri perfecte! Tinerii si tinerele prefera acele obiecte care sunt asociate cu un moment intens trait de partenerii din cuplu: un accesoriu care sa amineasca de prima intalnire, primul sarut, prima imbratisare. Cuplurie mature, prefera accesoriile care pun in valoare personalitatea, care sporesc eleganta precum o cravata eleganta sau o palarie cocheta.

Aceste statistici au scos la iveala ca oferirea de cadouri, fara motiv sunt dovada a aprecierii si a sentimentelor intense. Darurile oferite pur si simplu, sunt mai apreciate fata de cele oferite in preajma unor ocazii ce trebuie celebrate, sunt mai simple, mai delicate si mai incarcate din punct de vedere emotional si sunt o metoda eficienta de consolidare a relatiei de cuplu.

https://pravalia-cu-surprize.ro