Certificat energetic pentru casa ta

Detalii

Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
784

Voteaza & Distribuie

Descriere

Certificatul energetic e unul din lucrurile necesare acum la vanzarea sau cumpararea unui spatiu. Ce inseamna mai precis acest certificat si de ce este necesar?

Certificatul energetic este act necesar pentru a vedea performanta energetica a cladirii sau a apartamentului din cladirea in care se afla a apartamentul, fiind stabilita o astfel de directiva pe 19 mai 2010, tot atunci stabilindu-se si un sistem de clasificare energetica a cladirilor.
Certificatul energetic a devenit obligatoriu incepand cu 1 Ianuarie 2011, fiecare proprietar care doreste sa vanda un apartament trebuind sa il aiba in actele pentru viitorul cumparator.

Clasificarea energetica a cladirii se imparte in sapte clase, incepand de la clasa A (cea mai eficienta, de pana la 125 kWh/mp/an) pana la clasa G (cea mai putin eficienta, de peste 820 kWh/mp/an).

Daca va doriti un certificat energetic Bucuresti, puteti apela la serviciile celor de la Certific.ro, iar daca doriti mai multe detalii despre certificate energetice, puteti vizita pagina de facebook Certific.ro.