Ce trebuie să știi înainte de a călători în Filipine

Ce trebuie să știi înainte de a călători în Filipine

Detalii

Telefon
0268417866
Web
https://www.vacantesmart.ro
Pret
900 EUR
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
449

Voteaza & Distribuie

Descriere

Filipine ca destinație de vacanță reprezintă o combinație încântătoare între peisaje deosebit de frumoase și biodiversitate atât marină, cât și terestră. Indiferent de insula pe care alegi să o explorezi, o vacanță în Filipine va fi fără doar și poate o experiență unică de călătorie. Printre cele mai populare insule din Filipine se numără insula Boracay și insula Palawan.

Insula Palawan – Filipine Palawan este cea mai întinsă așezare din Filipine, fiind considerată partea protejată a țării, deoarece aici veți găsi întinderi mari de zone cu vegetație. Dacă ești iubitor de natură, Palawan este locul în care trebuie să ajungi în vacanța ta din Filipine. Cu un număr mare de resorturi, plaje, restaurante și baruri, Palawan atrage anual turiști din toată lumea. Unul din locurile pe care nu ar trebui să le ratați este râul subteran Puerto Princesa, aflat, evident, în Puerto Princesa, capitala administrativă a insulei.

Insula Boracay – Filipine Insula Boracay este o altă insulă tropicală din Filipine, fiind foarte cunoscută în întreaga lume pentru turismul dezvoltat. În insula Boracay există două plaje principale: Plaja Alba unde veți întâlni atât localnici, cât și turiști și Plaja Bulabog unde veți întâlni mai mulți turiști decât localnici și oameni care practică surf sau alte sporturi nautice.

Viza turistică Dacă îți dorești un sejur în Filipine, trebuie să știi că nu ai nevoie de viză de intrare. Cetățenii români care dețin pașapoarte simplu nu vor avea nevoie de viză de intrare pe teritoriul Republicii Filipine, pentru o perioadă de maximum 30 de zile. Ca și condiții de intrare în Filipine trebuie să prezentați biletul de călătorie pentru întoarcerea în țară, iar valabilitatea pașaportului trebuie să depășească cu cel puțin 6 luni perioada de ședere în Filipine.

Perioada de călătorie Înainte de a pleca într-o călătorie în Filipine este important să îți optimizezi traseul în funcție de condițiile meteo. Perioada cea mai bună pentru o vacanță în Filipine din punct de vedere al climei este din luna decembrie, până la începutul lunii mai. În această perioadă temperaturile variază între 27 și 32 de grade. Sezonul ploios începe din luna iunie și ține până în luna septembrie.

Delicii culinare locale Mâncarea filipinezilor este cu adevărat delicioasă! Paradisul culinar îl veți găsi în insule, unde se mănâncă simplu și proaspăt. Mâncarea de pe stradă sau din piețe este la fel de gustoasă. Încercați fructele de mare, peștele prăjit, carnea făcută pe băț, mango, papaya, legume, orez. Ah și să nu uităm de berea locală San Miguel care este foarte bună!

Filipine ca destinație de vacanță este o destinație sigură, cu peisaje fascinante și plaje idilice, unde majoritatea localnicilor vorbesc limba engleză și în care veți avea experiențe unice de călătorie.
Dacă îți dorești o vacanță în Filipine, agenția de turism Smart Tours îți pune la dispoziție cele mai bune tarife pentru o vacanță exotică în Filipine. Intră pe portalul de vacanțe și alege oferta potrivită pentru tine!