Ce este biorezonanta

Ce este biorezonanta

Detalii

Telefon
0731260308
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
507

Voteaza & Distribuie

Descriere

Biorezonanta este o tehnica de reabilitare,bazata pe dezvoltarea autoreglementarii functiilor corpului pacientului si a autocontrolului, al carui scop este imbunatatirea starii de sanatate.

Metoda de aplicare a biorezonantei Aceasta tehnica se bazeaza pe informatii obtinute de la senzori speciali amplasati pe corp. Transmiterea sunetului sau a imaginii se numeste semnal de reactie. Senzorii sunt atasati anumitor zone ale corpului. Caracteristica lor este abilitatea de a capta semnale fiziologice si de a transforma informatiile intr-un sunet sau o imagine utilizand un computer. Astfel, pot fi luate in considerare informatii despre activitatea electrica a inimii sau a creierului. Aceasta procedura este nedureroasa, deoarece senzorii nu afecteaza in nici un fel partile corpului, ci doar iau informatiile.

Procedura incepe cu vizualizarea imaginii sau cu ascultarea sunetelor, care caracterizeaza functionarea corpului. Initial, pacientul este invatat sa-si controleze pulsul, respiratia etc. Dupa aceasta, el trebuie sa efectueze o serie de exercitii, al caror scop este optimizarea parametrilor fiziologici. Daca totul se face corect, pacientul poate continua sa priveasca imaginile sau sa asculte sunetele, iar daca sunetul este neplacut imaginea poate fi intrerupta. Fiecare sesiune are scopul de a se asigura ca pacientul isi poate gestiona in cele din urma corpul si poate optimiza independent functionarea acestuia. Aceasta metoda permite reducerea sindromului de durere, atenuarea tensiunii musculare si emotionale, cresterea rezistentei la stres, imbunatatirea procesului de adaptare la conditiile de mediu externe, intarirea atentiei si a vointei.

Aparatul de biorezonanta magnetica Metoda cu biorezonanta magnetica permite unei persoane sa obtina informatii despre functionarea organelor sale. Pe baza acestei terapii,pacientul este capabil sa-si dezvolte autocontrolul si capacitatea de autoreglare a organismului. Biorezonanta magnetica este, de asemenea, eficace pentru anumite afectiuni, cum ar fi:
·defectele de vorbire
·hiperactivitate
·boli respiratorii
·boli ale sistemului cardiovascular
·dureri de cap
·temerile copiilor
·tulburari ale sistemului nervos
·tensiunea musculara
·postura anormala
·atentia deficitului
·dupa o leziune cranio-cerebrala.

Acest dispozitiv poate functiona atat pentru terapia cu biorezonanta magnetica, cat si pentru diagnosticarea bolilor cu ajutorul biorezonantei magnetice. In arsenalul sau contine o multime de senzori care permit desfasurareasesiunilor de relaxare si de formare.

Conform specialistilor de medicina alternativa, biorezonanta este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a hiperactivitatii si tulburarii de deficit de atentie. Astazi, aparatul de biorezonanta ajuta oamenii sa se adapteze la conditiile de schimbare ale noii lumii.

Utilizarea acestei proceduri de medicina alternativa, permite inregistrarea informatiilor de la muschii corpului in timp ce acestia sunt pusi la “lucru”. Computerul afiseaza informatii sub forma de linii curbate si sunete. Dispozitivul este echipat cu doua canale independente, care permit primirea simultan a datelor despre activitatea muschilor.

Utilizata cu succes pentru anumite afectiuni mai grave Biorezonanta mai poate fi utilizata pentru diagnosticarea si terapia diferitelor afectiuni mai grave, cum ar fi paralizia, incontinenta urinara, paralizia cerebrala, luxatie, reabilitare, durere, anevrisme, disfunctia muschilor, disfunctia sexuala. Dispozitivul poate functiona atat in modul de diagnosticare cat si de stimulare, adica intr-un mod complex. Modurile pot fi alternate sau pornite simultan. Bioterapiaeste o abordare non-standard,dar eficienta in diagnosticarea si terapia diferitelor boli.

http://www.armoniacenter.com/

Filtre

Tip: Tratamente