Carte "Sub lumina neagră a zilei", un thriller de excepție

Carte "Sub lumina neagră a zilei", un thriller de excepție

Detalii

Telefon
0747080238
Pret
45 LEI
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 8 luni si 3 zile
Vizualizari
532

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Sub lumina neagră a zilei". Un roman intens, plin de acțiune și suspans. Scris la doar 16 ani, este considerat unul dintre cele mai bune romane thriller. De-a lungul celor 300 de pagini, acțiunea este presarata cu întrebări fundamentale cu privire la umanizare și credință.

Amplasată în misterioșii Munți Apuseni ai Transilvaniei, inspirată din folclorul românesc, acțiunea romanului prezintă eterna luptă dintre bine și rău, trăită de diverse personaje memorabile. Entitatea malefică, numită în folclor „Omul Negru”, pășește în lumea noastră în Noaptea de Sânziene, pentru a înlănțui sufletele muritorilor. Personaje care percep viața și legătura cu divinitatea în mod diferit, ajung să lupte împotriva răului, într-un spațiu ortodox și enigmatic.

O ultimă și adevărată cruciadă împotriva răului pur, venit din capătul unui multivers.
O călătorie magnifică, plină de momente intense, acțiune, inteligență și imaginație.
Carte nouă, 300 pagini. Editura "SMART Publishing", București, 2020

Preț carte: 45 lei + taxe de transport
Comandați cartea folosind butonul de comandă de pe site dragosgeorgebaciu.com sau la tel: 0747-080238
1. Prin curier Nemoexpress cu plata ramburs, 45 lei + 19 lei transport, total 1 exemplar carte = 64 lei. Cartea va va fi predata personal de catre curier.
2. Prin Poșta română cu plata ramburs: În cazul în care în localitatea specificată în comandă nu exista firma de curierat, vom face livrarea prin poșta română, la un cost de 15 lei (total 1 exemplar carte + transport = 60 lei). Va trebui sa va deplasati la oficiul postal pentru a intra în posesia cărții.