Bermude pentru bărbați

Bermude pentru bărbați

Detalii

Web
https://www.stylishcircle.ro/products/colanti-473-2-7
Social links
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 4 ani si 2 saptamani
Vizualizari
751

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cei mai confortabili pantaloni de vară

Cu toții căutăm să ne adaptăm stilul și ținutele în funcție de situație, eveniment, temperatură și chiar și starea de spirit își pune amprenta asupra unui outfit mai mult decât ne imaginăm!

O ținută relaxată și care îți vine bine, îți va transmite automat o stare de bine și te va face să te simți în largul tău. Una dintre piesele care va avea acest efect asupra ta este o pereche de bermude pentru bărbați.

La început poate părea o denumire sofisticată și pretențioasă, dar bermudele sunt defapt pantaloni scurți a căror lungime se situează undeva de-asupra de genunchi.

Ceea ce îi face diferiți de alte perechi de pantaloni scurți este defapt stilul acela casual chiar semi-formal pe care îl poți aborda purtând o astfel de piesă.

În ceea ce privesc materialele din care bermudele sunt confecționate, acestea variază de la bumbac și denim la amestecuri și țesături sintetice, singura condiție fiind să se păstreze acea tentă casual, semi-elegantă.

O pereche de pantaloni scurți de sport nu va putea fii încadrată în categoria bermude pentru bărbați pentru că este departe de acea zonă stilistică. Croiul acestor pantaloni este unul drept spre skinny, dar care totuși lasă pielea să respire și îți conferă o apariție clasică.

Un mic truc pe care îl poți aplica dacă dorești să ajustezi lungimea pantalonilor este să îi îndoi la bază o dată sau de două ori pentru a obține efectul dorit.

Din punct de vedere al culorilor și al imprimeurilor, gama de bermude pentru bărbați este foarte largă. De la clasicul alb, negru sau bleumarin la nuanțe vibrante de roșu, verde sau portocaliu bermudele sunt disponibile în toate culorile.

Fiind o pereche de pantaloni scurți este chiar indicat să cauți nuanțe vesele și culori deschise care nu vor atrage soarele atât de tare ca și nuanțele închise. Se pot face combinații foarte moderne și îndrăznețe cu o pereche de bermude într-o singură culoare și un tricou imprimat cu dungi marinărești. Dacă această combinație de culori și printuri nu te reprezintă, poți alege o variantă mai serioasă de genul unei cămăși sau al unui tricou polo simplu.

Cele mai interesante și valoroase piese sunt acelea care te inspiră să creezi outfituri originale iar o pereche de bermude pentru bărbați are un potențial stilistic foarte mare care merită a fi exploatat la maxim.

Filtre

Produse: Imbracaminte