Beneficile laptelui vegetal

Beneficile laptelui vegetal

Detalii

Telefon
0771331331
Web
https://www.minuneanaturii.ro/
Social links
Pret
10 LEI
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
167

Voteaza & Distribuie

Descriere

Laptele vegetal este un produs care în decursul ultimilor ani a atras un număr tot mai mare de adepți, în detrimentul celui de origine animală. Chiar dacă în momentul actual laptele vegetal se găsește din abundență într-o varietate de supermarketuri și tot mai multă lume învață să îl prepare acasă pentru a se bucura din plin de nutrienții pe care îi oferă.

Laptele de soia, laptele de migdale, laptele de cocos, caju, semințe de floarea soarelui, quinoa, susan, nuci, in sau cel de orez sunt doar alternative vegetale ale laptelui de origine animală, cu proprietăți deosebite pentru consumatori.

În prezent, alergiile și intoleranța la lapte sunt două dintre problemele cu care se confruntă tot mai mulți oameni. Statisticile înregistrate în urmă cu 4 ani arată faptul că un procent de 75% din populația mondială prezintă intoleranță la lactoză.

Situația determinată de resorbția calciului organism este o altă cauză care alimentează dorința de a recurge la substituenți. Indiferent de motivația care se află în spatele deciziei de a renunța cu totul la produsele lactate în favoarea celor de origine vegetală, există o gamă variată de alternative care pot fi consumate în toate combinațiile la care ne putem gândi. De la clasica „rețetă” de mic dejun cu cereale la deserturi delicioase și sănătoase sau piureuri de legume totul este posibil.

Pe lângă gustul deosebit, aromat și cu un conținut redus de grăsimi, laptele vegetal ne încântă tuturor papilele gustative prin consistența cremoasă, răcoritoare datorită cărora a devenit popular. DE asemenea este perfect pentru zilele caniculare de vară în care simțim nevoia de răcorire. Este o combinație sănătoasa de grăsimi mono și polinesaturate pentru sănătatea inimii, bogat în vitamine și minerale, fiind alegerea ideală pentru persoanele ce se confruntăcu un colon iritabil sau care au probleme cu constipația sau cu un sistem digestiv lent.