Azil de batrani in Pantelimon

Detalii

Telefon
0724021090, 0724338881
Social links
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 4 ani si 6 zile
Vizualizari
718

Voteaza & Distribuie

Descriere

Azil de batrani in Pantelimon

Azilul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare din Pantelimon (foarte aproape de Bucuresti) ofera servicii de ingrijire medicala si recuperare personelor cazate in caminul de batrani. Cladire noua cu 3 nivele a caminului are finisaje si mobilier de lux, un parc mare propriu, aparatura medicala noua si programe de recuperare medicala efectuata dupa indicatiile doctorilor specialisti, sunt doat cateva din autuurile noastre care ne diferentiaza de alte azile de batrani din Bucuresti sau Pantelimon.

Avem si pachete si de 15 si 21 de zile specializate pe diagnostice precum fracturi membre si proteze, fractura col femural, discopatii, sechele post AVC, boala poliartrozica, fractura coloana vertebrala, neuropatie etc. In cazul pachetelor specializate, tariful este de 225 lei/zi, cu toate serviciile de recuperare medicala si materialele sanitare incluse, cazare si 5 mese zilnic, cu meniu nutritionist.

Pentru cei interesati ii asteptam la o discutie si un tur al azilului de batrani, pentru a se convinge de calitatea serviciilor noastre.

,,Batraneti linistite in familia noastra,,

Filtre

Tip: Oferte, Tratamente