Avantajele unor antrenamente fizice cu profil diferit pot fi inedite

Avantajele unor antrenamente fizice cu profil diferit pot fi inedite

Detalii

Telefon
0759010066
Categorie
Anunturi centre sportive
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
489

Voteaza & Distribuie

Descriere

Inca de mici am cautat idealul, fara doar si poate, dar de asemenea am vrut sa scoatem ce-i mai bun de la noi si persoana noastra.
Daca in timp, nivelul de motivatie a scazut, iar dintr-un motiv sau altul viata de familie, munca, studiile sau alte situatii neprevazute v-au transformat intr-o persoana sedentara, sau dupa caz una care a inmagazinat un procentaj destul de ridicat de strat adipos, aveti acum posibilitatea de a va orienta atentia spre antrenamente cu profil unic, bazate pe o tehnologie revolutionara.

De ce sa iti faci abonament la o sala xBody si sa nu alegi o locatie oarecare? La nivelul capitalei sunt o sumedenie de sedii cu profil sportiv, acolo unde oamenii pot practica antremente, insa nu toate le caracterizeaza si propriul corp, sau propria dinamica de exprimare.
In cazul in care stiti care ar fi schimbarile pe care vreti sa le efectuati asupra propriului corp, atunci va puteti face o idee despre ce inseamna xBody in cele ce urmeaza...

Sanatate, fermitate si tonus muscular Ai crezut vreodata ca in doar 20 de minute poti pune ”osul la treaba” pentru a-ti dinamiza corpul?
Sau ca poti diminua durerile de spate si poti reactiva metabolismul la parametrii sai ridicati?
Cum ramane cu celulita sau straturile adipoase si dupa caz nivelul de masa musculara existent?
Totul este posibil intr-un antrenament xBody ce este facut cu ajutorul unui costum prin care circula impulsuri reduse de curent electric ce au scopul de a produce contractii repetate ale muschiilor cu ajutorul tehnologiei EMS.

Costuri de bun simt? Consultand diferite reviste de profil, anumite canale TV sau dupa caz diferite replici auzite in jur, cu siguranta ne putem forma o parere conform careia intretinutul propriul corp la standarde inalte poate implica si costuri ridicate, insa nu este si cazul xBody!

In ceea ce priveste antrenamentele, totul incepe in jurul sumei de 250 lei, in care sunt asigurate 4 sedinte, dar nu in ultimul rand si serviciile unui instructor specializat, langa care se adauga echipamentul de lucru igienizat adecvat, sau alte produse de intretinere si/sau cosmetice.

Stiai ca aceste 4 sedinte sunt echivalentul a unei luni la o sala oarecare de fitness?
Vedetele autohtone iti pot confirma acest lucru In ultimii ani, conform unor editoriale de profil, printr-o sala de xBody au trecut atat sportivi de performanta de la cluburi consacrate din Bucuresti, cat si reporteri, modele, actori sau alti oameni din showbeez si din diferite domenii de afaceri.

Conform spuselor acestora, in timpul liber practicarea xBody aduce o sumedenie de beneficii pentru corp, fie ca ne referim la formarea unei mase musculare adecvate, la dobandirea unei geometrii corporale specifice sau dupa caz la recuperare, infrumusetare sau dobandirea anumitor functii vitale ale dinamicii organismului.

Mai mult decat atat toata lumea s-a dovedit a fi incantata de perioada scurta in care se efectueaza antrenamentele, dar si la efectele lor ulterioare, nefiind nevoie de o vizita repetata, acestia din urma declarand ca timpul ramas poate conduce si la savarsirea altor activitati urgente din viata cotidiana pe parcursul unei zile, lucru care deseori nu este posibil in cazul unei sali de fitness.