Alcoolul si masajul

Alcoolul si masajul

Detalii

Telefon
0724474501
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
445

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alcoolul si masajul sunt o combinatie nepotrivita si toxica. Ce efecte ara masajul atunci cand exista alcool in corp, indiferent de cantitate sau calitate?

1. Masajul mareste efectele alcoolului
2. Depinde de tipul de masaj oferit in acel moment, poate fi stimulant sau poate fi relaxant si sedativ pentru corp si minte.
3. Masajul scade presiunea arteriala.
4. Masajul ajuta sa se elimine mai usor toxinele si reziduurile metabolice. De asemenea ajuta la o mai buna dispersie a nutrientilor prin corp intr-un mod mult mai eficient. Toate aceste efecte se datoreaza imbunatartiri circulatiei.
5. Masajul creste productia de neurotransmitatori, creste dopamina si serotonina si scade productia de cortisol (cortizolul se stie ca este produs atunci cand suntem stresati, nu stresanti).
6. Masajul “sub imperiul” alcoolului, normalizeaza functiile glandelor si ajuta la stabilizarea productiei hormonale.
7. Masajul stimuleaza activitatea ficatului si a rinichilor.

Combinand masoterapia cu alcoolul crestem incarcatura toxica a corpului. De asemenea desensibilizeaza persoana la durere si da starea de “ceata mentala”. Toate aceste efecte secundare consumului de alcool apar chiar daca bem doar un pahar de vin. In schimb efectele depind de mai multi factori, incluzand greutatea corporala, alimentele ingerate, daca s-a baut cu o zi inainte, si in functie de conditia fizica generala.

Oricine care a fost la masaj stie ca dupa un masaj de relaxare, se poate simti putin ametit sau cu “capul in nori”. Si asta se intampla fara a lua nici un “energizant” alcoolic.

Va invit sa ,,savurati un massage,, in compania unor atingeri delicate dar si ferme in acelasi timp. Sa “savurati” cu papilele tactile fiecare atingere a maseuzei care se afla langa dumneavoastra.