Oferta Lunii Ianuarie, Alarme Si Accesorii Auto In 12 Rate !

Detalii

Telefon
0730560660
Pret
2.150 LEI
Categorie
Anunturi piese / accesorii auto
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
643

Voteaza & Distribuie

Descriere

In Luna Ianuarie Puteti Achiziiona Alarme Auto Din Gama Viper Care Au Functia De Pornire A Motorului De La Distanta, Alarme Auto Viper Care Sunt Actionate De Cheia Masinii Sau Alarmele Viper Cu Telelcomenzi Si Pager. In Gama Alarmelor Viper Cu Functia De Pornirea Motorului De La Distanta Avem Modelele Viper 5706V, 5906v, 5806v Model 2016, 5204v Chiar Si Modulul De Confort 4606v Care Are Doar Functia De Pornirea Motorului De La Distanta Fara Funcia De Alarma.

Pe Langa Alarmele Auto Viper Puteti Achizitiona Si Celelalte Modelel De Alarme Auto Cum Sunt Cele De La Excalibur, Terminator, Maat.

Tot In 12 Rate Puteti Cumpara Si Telecomenzi Auto In Cazul In Care Telecomanda Dvs Este Defecta Sau Doriti Sa Aveti De Rezerva O Telecomanda Nou.

In Luna Ianuari Prin Programul De Achizitei In 12 Rate Puteti Cumpara Si Alarme De Imobil Respectiv Senzori suplimentari Aferenti Acestor Alarme De Imobil Precum Si Camere De Interior Respectiv Extrior.

Toate Produsele Site-ului Nostru Sunt In Luna Ianuarie La Promotia De Achizitie In 12 Rate Doar Prin Card Avantaj De La Credit Europe Bank.