Ai un câine cu vârsta mai mare de 10 ani? Vezi ce vitamine sunt importante pt a fi sanatos

Ai un câine cu vârsta mai mare de 1o ani? Vezi ce vitamine sunt importante pt a fi sanatos

Detalii

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 1 an si 18 ore
Vizualizari
1209

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vitaminele specifice de care poate avea nevoie un câine de 10 ani pot varia în funcție de sănătatea și nevoile nutriționale individuale. Cu toate acestea, în general, câinii mai în vârstă pot beneficia de anumite vitamine pentru a le susține sănătatea și bunăstarea generală.

Unele vitamine comune de care câinii mai în vârstă pot beneficia includ:

  • Vitamina E

Această vitamină este un antioxidant care poate ajuta la protejarea celulelor de daunele cauzate de radicalii liberi. De asemenea, poate ajuta la susținerea funcției imunitare și a sănătății cognitive la câinii mai în vârstă.

  • Vitamina C

Ca și vitamina E, vitamina C este un antioxidant care poate ajuta la susținerea funcției imunitare și la protejarea împotriva daunelor provocate de radicalii liberi. De asemenea, poate avea proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la susținerea sănătății articulațiilor la câinii mai în vârstă.

  • Vitamina B12

Această vitamină este importantă pentru menținerea sănătății celulelor nervoase și sanguine, iar câinii mai în vârstă pot fi expuși riscului de deficiență. Suplimentarea cu vitamina B12 poate ajuta la susținerea nivelurilor de energie și a funcției cognitive la câinii în vârstă.

Este important de reținut că câinii mai în vârstă nu ar trebui să ia cantități excesive de vitamine sau suplimente, deoarece acest lucru poate fi dăunător. Este întotdeauna cel mai bine să vă consultați cu un medic veterinar pentru a stabili dacă câinele dumneavoastră are nevoie de vitamine sau suplimente suplimentare și pentru a primi sfaturi cu privire la doza și frecvența corespunzătoare.

De asemenea, este foarte important să le oferiți o mâncare pentru câini, care să fie special creată pentru câinii mai în vărstă. Având nevoi nutriționale diferite decât câinii mai tineri, câinii cu vârsta mai mare de 10 ani au nevoie ca hrana pentru animale pe care o primesc să corespundă nevoilor sale nutriționale pentru a rămâne sănătoși o perioadă cât mai mare de timp.

O hrană special creată pentru câinii senior, o hrană premium găsiți la Carpathians Pet Food. Hrana Carpathian Adult 7+ este disponibilă în cantitate de 3 si 12 kg si nu cinține coloranți si nici conservanti! O puteti comanda online: carpathianspetfood.ro, telefonic 0790518731, dar si din magazinele distribuitorilor.

Pe langa hrana pentru caini adulti, veti gasi hrana si pentru caini junior, caini activi cu varsta mai mica de 7b ani, caini de talie mica, mare sau medie, dar si hrana pentru pisici.