3 Idei pentru un team building online reusit

Detalii

Telefon
0771581800
Social links
Categorie
Anunturi divertisment
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
346

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ultimii doi ani, o mare parte a companiilor au trecut la munca remote ca urmare pandemiei si a masurilor de distantare. Intalnirile de dimineata la cafea, pauza de masa luata impreuna cu colegii sau activitatile de team building au ramas doar o amintire. Cu toate acestea, majoritatea companiilor care lucreaza exclusive remote au incercat sa vina cu solutii pentru a combate sentimental de izolare si deconectare intre membrii echipelor. Una dintre cele mai populare solutii pentru cresterea motivatiei, si implicit a productivitatii, este activitatea de team building online. Astazi, va propunem 3 idei de activitati online pentru un team building reusit.

1. Jocurile de tip escape

Daca esti fan escape room sau iti place sa rezolvi puzzle-uri atunci o sa iubesti conceptul de online escape games. Aceste jocuri sunt ideale pentru echipe de 4-6 persoane si sunt un instrument perfect pentru a testa si dezvolta abilitatile si capacitatile unei echipe. Rezolvarea unei probleme comune si gasirea unei solutii viabile stau la baza oricarui joc de tip escape. Astfel, echipa ta este nevoite sa comunice eficient si sa gaseasca cele mai bune solutii.

Tot ce ai nevoie pentru o astfel de activitate online:
- Platforma de comunicare: foloseste Zoom, Skype, Google Hangouts sau Slack.
- Achizitioneaza un escape game: escapegameworld.com
- Incepe jocul: asigura-te ca ai access la internet si un pix si o foaie langa tine

2. Doua adevaruri si o minciuna

O alta activitate de team building online ce prinde tot mai mult este preluata din jocul American: 2 lies and 1 truth. Asa cum ii spune si numele, fiecare jucator trebuie sa spuna doua minciuni si un adevar iar ceilalti jucatori trebuie sa descopere care este adevarul din cele 3 afirmatii. Este un joc extrem de bun pentru ca membrii unei echipe sa se cunoasca mai bine.

Platforma de comunicare: foloseste Zoom, Skype, Google Hangouts sau Slack.

Incepe jocul: fiecare jucator trebuie sa spune un adevar si doua minciuni iar ceilalti jucatori au dreptul sa pune oricate intrebari vor - inainte de a decide care este adevarul.

3. Concurs de Memes

Exerseaza-ti creativitatea intr-un concurs de meme alaturi de colegii tai. Stabiliti o tema sau un domeniu inainte de a incepe sa creati memes. Incercat sa nu copiati un memes de pe internet ci sa veniti cu propriile idei.

Platforma de comunicare: foloseste Zoom, Skype, Google Hangouts sau Slack

Instrumente necesare: Photoshop, Piktochart sau Paint sunt doar cateva dintre programele cu care poti edita pozele.

Indiferent de activitatea online de team building pe care o alegi, tine cont de preferintele echipelor. Poti organiza un team building cu 2-3 activitati, astfel incat fiecare echipa sa isi aleaga activitatea care se potriveste cel mai bine nevoilor si preferintelor lor.