Unde poți găsi pungi de hîrtie folosite de firmele de catering? Doar la Snick Ambalaje!

Detalii

CategoriiRegional
TaguriAmbalaje
Ultima actualizareJoi 22 decembrie 2022
Vizualizari394

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru că se apropie sfârșitul de an cu pași repezi cu toții ne dorim ca lucrurile să se desfășoare cât mai bine, în special cumpărăturile pe care le mai avem de făcut. Poate că ne pregătim cu un meniu special sau vom alege livrarea preparatelor direct la noi acasă. Așa că, în acest ultim context este bine să știm ce anume face diferența atunci când așteptăm preparate alimentare și mai ales, felul în care acestea sunt ambalate. Se știe doar că micile detalii fac diferența.

Ambalaje de unică folosință, de unde le luăm?

Cei care au deja o mică afacere se simt presați de timpul scurt aflat la dispoziție pentru a ambala comenzile. În aceste momente cel mai bine este să ai un colaborator de încredere la îndemână pentru a câștiga încrederea clienților. Un partener de cursă lungă pe care poți conta pe termen nelimitat este și Snick Ambalaje care poate fi găsit foarte ușor pe pagina oficială Snick-Ambalaje.com. Aici chiar că poți găsi o varietate mare de ambalaje, de la cele mai simple până la cele mai complexe. Iar ambalajele pentru catering sunt de departe alegerea numarul 1 nu doar a micilor afaceriști, dar și a clienților obișnuiți.

De câte feluri sunt ambalajele de catering?

Acum depinde și ce ne dorim să împachetăm în ele sau mai ales, să ținem cont de faptul că sunt produse perisabile și au nevoie de împachetare specială. Dar Snick Ambalaje are de toate pentru toți, inclusiv pungi de hartie folosite de firmele de catering. Sigur că aceste ambalaje se clasifică în ambalaje premium pentru catering, ambalaje standard și economice. În funcție de necesități și de locul în care vor fi folosite, acestea pot fi foarte ușor comandate de pe site-ul firmei Snick Ambalaje și partea bună este că pot fi reciclate, reintrând astfel în circuit.

Caserole de unică folosință, pungi de hîrtie sau seturi tacâmuri, totul la îndemâna ta!

Printre ambalajele comandate de clienți se numără des bolurile de unică folosință pentru supe și salate. Restaurantele care fac livrări la domiciliu folosesc aceste boluri pentru a păstra temperatura supei sau prospețimea salatei livrate. Pungile din hârtie provin din materiale prietenoase cu mediul, de cele mai multe ori ele fiind fabricate din materiale reciclate. Firmele de catering sunt încântate că pot ambala în ele diverse produse de patiserie dar și nelipsitele sandwich-uri.

Ca și culoare ele pot fi albe, kraft natur sau personalizate la cerere. În funcție de tipul lor, ele se împart în câteva categorii și anume: pungi de hârtie cu fund în V, pungi de hârtie cu fund pătrat și pungi de hârtie fără pliuri. Sigur că și sacoșele de hârtie pentru catering cu fund dublu sunt la mare căutare, deoarece cu ajutorul lor este transportată comanda la adresa clientului. Nu vom uita nici de setul de tacâmuri de unică folosință care poate fi la rândul lui reciclat. Făcute să reziste la transport, inclusiv pe distanțe mai lungi, nu te poți dispensa de acest gen de ambalaje!

Mai multe detalii aflați pe pagina oficială a firmei Snick Ambalaje.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com