Trucuri si sfaturi despre gatit pentru soferii de camion

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguricamion, Frigider auto, invertor, mancare
Ultima actualizareMiercuri 27 mai 2015
Vizualizari2757

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca mananci intotdeauna la popasurile pentru camioane, vei descoperi ca acest lucru destul de scump. Aceste costuri aditionale sunt un impediment in timpurile in care economia este inceata si preturile combustibilului au crescut vertiginos. Desigur, este bine sa iei o pauza si te odihnesti in timpul mesei, iar daca te grabesti, atractia mancarii fast-food poate fi puternica. Intrucat, in unele cazuri, mancarea si pretul acesteia iti pot depasi bugetul anticipat, este indicat sa incepi sa gatesti tu insuti.

Din fericire, exista o multime de mini-electrocasnice care se vor potrivi perfect in cabina ta. Acestea functioneaza pe baterii si te vor ajuta sa iti prepari singur masa. Multe cabine sunt incomplete fara un frigider camion 12v care sa pastreze bauturile reci in zilele toride de vara, in timp ce unii soferi de camion au, de asemenea si propriul aparat pentru cafea si un cuptor cu microunde sau un alt instrument pentru a-si incalzi mancarea. Factorii cheie pentru accesorizarea camionului astfel incat sa poti gati atunci cand esti pe drum este sa te asiguri ca sursa ta de putere poate face fata aparatelor electronice si ca este in siguranta sa gatesti.

Unele optiuni sigure pentru gatit sunt reprezentate de cuptoarele microunde mici, cuptoarele electrice mici, friteuzele sau gratarele electrice. Nu ai nevoie de oale, tigai, farfurii sau tacamuri- pastreaza totul cat mai simplu si ia cu tine doar lucrurile de care ai absoluta nevoie. Acest lucru te va ajuta sa economisesti spatiu pentru mai multe aparate electrice. Daca doresti un gratar, asigura-te ca opresti si gatesti afara pentru a evita orice accident. Gatitul pe drum este mult mai usor decat ai putea crede, este mult mai sanatos si poate fi chiar distractiv.

Viata pe drum este o experienta speciala si este nevoie de o persoana speciala sa poate face fata tuturor cerintelor slujbei de sofer de camion. Insa, doar pentru ca esti pe drum nu inseamna ca nu te poti bucura de o parte din confortul de acasa. Fie ca doar incalzesti mancarea adusa de acasa cu ajutorul electrocasnicelor cuplate la un invertor sau iti gatesti singur mancarea, uneori aceasta este singurul lucru de care ai nevoie pentru a-ti ridica nivelul de energie si starea de spirit.