Tot ce trebuie să ştii despre cumpărarea unei huse pentru iPhone

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihuse telefoane
Ultima actualizareJoi 24 iunie 2021
Vizualizari385

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă vrei să cumperi o husă iPhone şi te simţi copleşit de numărul mare de oferte disponibile, acest articol de va ajuta. Vom trece în revistă diverse tipuri de carcase şi caracteristicile acestora, astfel încât să îţi fie mai uşor să alegi produsul care ţi se potriveşte cel mai bine, în funcţie de stilul de viaţă, de necesităţi şi de preferinţe.

Husa normală, impermeabilă sau uşoară

Dacă vrei să îţi asiguri telefonul pentru şocuri sau căderi de la înălţime, poţi alege din modelele de huse iPhone special create pentru acest lucru. Acestea sunt deseori realizate din mai multe materiale diferite, precum siliconul, metalul sau pielea şi au margini adecvate pentru a proteja corespunzător ecranul. Unele sunt dotate chiar şi cu protecţie specială pentru ecran. Cu toate că iPhone-ul face faţă bine condiţiilor de umiditate, dacă vrei o protecţie sporită, poţi opta pentru o carcasă impermeabilă. Aceasta este mai groasă decât celelalte şi costă puţin mai mult, dar te poate salva în situaţii dificile. Dacă vrei o carcasă rezistentă, dar care să nu adauge volum telefonului tău, alege o husă de protecţie simplă din silicon.

Huse din piele, portofele şi flip-uri


Carcasele din piele au un aspect clasic şi elegant şi, deseori, oferă şi sloturi utile pentru bancnote sau carduri. Le poţi găsi în numeroase forme şi modele atrăgătoare. Astfel, dacă vrei şi spaţii de depozitare pentru carduri şi numerar, alege husele gen portofel. Aproape toate vin cu unul sau trei sloturi şi chiar şi cu buzunare mai mari. În cazul în care ai nevoie doar de un mic spaţiu de stocare, alege un model flip sau o husă folio. Şi, în final, dacă vrei o carcasă care să îţi acopere în întregime telefonul, astfel încât să fie în siguranţă când nu este utilizat, alege un model gen portofel din piele.

Huse moderne şi elegante transparente, din fibră de carbon sau colorate

Pentru un aspect modern şi stilat, cea mai bună opţiune ar fi aceea de husă transparentă care lasă telefonul la vedere. Astfel, vei obţine protecţia dorită, fără a ascunde telefonul. Cele mai multe huse de acest gen sunt subţiri şi transparente. Le poţi găsi, însă, şi în varianta cu cristale care îţi vor face telefonul să arate spectaculos, sau aurii cu tente roz care arată superb cu ediţiile Rose Gold ale unui iPhone 7, dar şi cu modelele Black şi Jet Black! De asemenea, poţi opta pentru modelele de husa din fibră de carbon care sunt subţiri şi încorporează o tehnologie avansată, asigurând un grad sporit de securitate şi protecţie pentru telefon.

Huse cu baterii - pentru o autonomie mai mare


Dacă vrei să prelungeşti durata de viaţă a iPhone-ului tău, poţi opta pentru o carcasă care are încorporată un acumulator şi îţi poate reîncărca telefonul. Alege modelul în funcţie de capacitatea acumulatorului care se măsoară în mAh. Un model cu 2000 mAh îţi poate asigura o încărcare completă, în vreme ce una cu 4500 mAh îţi asigură triplul duratei de viaţă a bateriei.

Carcase subţiri şi ieftine


Carcasele subţiri sunt concepute pentru a nu îngreuna iPhone-ul. Cele mai multe sunt realizate din silicon sau din plastic, dar le poţi găsi şi în varianta din metal. Dacă nu îţi doreşti protecție sporită pentru şocuri, acumulator sau materiale speciale, poţi lua o carcasă din silicon care este ieftină şi uşor de instalat. Le poţi găsi într-o gamă diversificate de culori şi modele.

Carcase voluminoase şi groase

În cazul în care ştii că telefonul poate fi supus la şocuri şi căderi de la înălţime, ar trebui să te orientezi către o husă iPhone groasă şi rezistentă. Chiar dacă este mai voluminoasă şi mai grea, în cazurile critice cum ar fi scăparea telefonului de la înălţimea de 3 m, poate valora greutatea ei în aur!

Prin urmare, dacă ai un job care presupune activitate intensă, eşti sportiv sau lucrezi deseori la înălţime, ar trebui să te opreşti la o carcasă cât mai dură.

Sursa foto: unsplash.com