Top 4 cele mai populare jocuri video din toate timpurile

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri online
Ultima actualizareVineri 7 mai 2021
Vizualizari452

Voteaza & Distribuie

Descriere

Piața jocurilor video este una extrem de prolifică, astfel că la momentul actual putem vorbi de mii de jocuri lansate, cărora li se adaugă permanent noi titluri. Unui gamer pasionat îi este greu să își aducă aminte toate jocurile pe care le-a încercat, însă există o categorie de titluri pe care e imposibil să le uiți. Sunt jocuri care au făcut valuri la momentul lansării și care au rămas la fel de populare chiar, dacă au trecut câțiva ani buni de atunci.

Mai jos, îți prezentăm o listă a celor mai populare jocuri, care au făcut istorie.

Doom III

Seria Doom este unul din primele shootere din istorie, a cărui primă variantă a fost lansată încă din 1993, când mulți dintre pasionații genului încă nu erau născuți. Dintre toate jocurile seriei, cel mai bine a prins Doom, III care te poartă într-o nouă aventură pe o stație spațială invadată de monștri. Jocul a fost lansat în 2004, iar acțiunea are lor pe planeta Marte, în anul de grație 2145. Acțiunea nu are legătură cu poveștile primelor două serii, așa că poți încerca direct acest joc, fără să iți faci griji că nu vei înțelege ce se întâmplă.

The Witcher III Wild Hunt

The Witcher a făcut furori printre iubitorii genului adventure încă de la lansarea primului joc din serie, însă ultima versiune a întrecut toate așteptările. Întreaga serie este bazată pe povestirile autorului polonez Andrzej Sapkowski, iar jocul despre care vorbim a fost lansat în 2015. Eroul poveștii este același Geralt of Rivia pe care jucătorul îl însoțește într-o serie de aventuri captivante, care te țin cu orele lipit de calculator. În doar șase săptămâni, jocul se vânduse în peste 6 milioane de exemplare, ceea ce spune totul despre popularitatea sa.

Gand Theft Auto V

Jocul a fost vândut în 120 de milioane de exemplare, fiind al cincilea titlu principal din nu mai puțin celebra serie GTA. Acțiunea se petrece în 2013 în orașul fictiv Los Santos și are ca protagoniști principali trei personaje asupra cărora jucătorul capătă controlul pe parcurs ce parcurge povestea. Este vorba de un membru al unei bande, de un fost spărgător de bănci și de un dealer de droguri care se ocupă și cu traficul de arme. Povestea este captivantă, cu numeroase misiuni, iar jucătorul are posibilitatea de a comuta controlul între cele trei personaje.

NFS Most Wanted

Este jocul care a revoluționat seria Need for Speed, foarte populară în rândul celor care preferă jocurile tip racing. Lansat în 2005, jocul urmărește ascensiunea unui pasionat de curse stradale, care intră în contact cu o serie de alți piloți amatori cu aceeași pasiune. Aventura începe în momentul în care eroul principal își pierde mașina în urma unei curse ilegale în care a fost sabotat de competitorul său. Este arestat de poliție, iar când este eliberat trebuie să se impună în fața celorlalți piloți de curse ilegale pentru a ajunge să concureze din nou cu cel care îl învinsese și îi câștigase mașina. Pentru asta, trebuie să participe la o serie de curse în urma cărora își câștigă reputația care să-i dea posibilitatea să se întreacă din nou cu rivalul său, pentru a-și recâștiga mașina.

Dacă vrei să încerci și tu aceste titluri, trebuie să știi că jocurile amintite te vor ține multe ore în fața monitorului. Din acest motiv, ai nevoie de un scaun cât mai comod, care să te protejeze de durerile de spate ce pot apărea. Îți recomandăm un scaun special conceput pentru gameri, așa căintră pe scauneonline.ro dacă vrei să vezi întreaga varietate de scaune de gaming disponibile!

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/nintendo-link-ul-legenda-fantezie-5139308/