Stop The Tempo

Detalii

CategoriiCultura
TaguriBucuresti, Teatru
Ultima actualizareJoi 16 februarie 2023
Vizualizari403

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri, 17 februarie, ora 19:00, în sala „Iosif Naghiu”, Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București, prezintă spectacolul Stop The Tempo! de Gianina Cărbunariu, regia Mara Oprea.

Un spectacol menit să ne ardă siguranțele, căci în beznă vedem cel mai bine cât de mult suntem în control, Stop The Tempo! spune povestea unor tineri aflați în goana nebună de a se simți vii, de a acționa tabloul de comandă al propriei existențe.

În anul în care se împlinesc două decenii de la prima montare a textului Gianinei Cărbunariu, una dintre cele mai cunoscute voci din dramaturgia românească contemporană, Teatrul Dramaturgilor Români invită publicul bucureștean să (re)descopere Stop The Tempo! în interpretarea actorilor Mihaela Velicu, Silvana Mihai și Vlad Ionuț Popescu.

Decorul este semnat de Gabi Albu, costumele - Diana Nistor, muzica și sound-designul - Adrian Piciorea și mișcarea scenică – Ștefan Lupu.

Premiera oficială a spectacolului va avea loc de Ziua Mondială a Teatrului: 27 martie 2023, ora 19:00, sala „Iosif Naghiu”.