Știai că husele de protecție pentru gadgeturi sunt unul dintre principalii factori de care depinde funcționalitatea și longevitatea acestora?

Detalii

CategoriiIT
TaguriAccesorii GSM
Ultima actualizareVineri 31 mai 2019
Vizualizari1007

Voteaza & Distribuie

Descriere

În sfârșit ți-ai achiziționat telefonul pe care l-ai visat de atâta timp. Cu siguranță a trebuit să economisești mult timp pentru a ți-l putea permite, tocmai de aceea vrei să ai grijă de el ca de ochii din cap. Din păcate, aceste gadget-uri se devalorizează extrem de repede, unele imediat ce le-ai achiziționat, tocmai de aceea dacă ai în plan să le vinzi pe viitor trebuie să te asiguri că le păstrezi în cele mai bune condiții. Ca să arate ca noi trebuie ca, după ce le achiziționezi, să investești și în huse de calitate. În acest fel, gadget-urile tale vor arăta ca noi și vor putea valora mai mult în momentul vânzării.

Cu toate acestea, sunt și oameni care, dincolo de interesul de a-și vinde vechile gadgeturi, au grijă de lucrurile lor și vor să și le păstreze în stare intactă, astfel că nu concep să nu își cumpere cea mai performantă husă.

Iată câteva tipuri de huse potrivite pentru tine:

1. Gențile de laptop

Pentru un laptop cea mai elegantă formă de a-l păstra intact este să îl transporți într-o geantă specială. Având în vedere că sunt multe situații în care trebuie să mergem cu laptopul după noi la birou, la întâlniri, chiar și în vacanțe, avem nevoie de huse pentru laptop care să îl protejeze și să îi dea și un aer cool. Astfel că geanta de laptop te ajută din mai multe puncte de vedere. Pe lângă depozitarea acestuia, ai posibilitatea să transporți și alte obiecte cum ar fi pixuri, agende și ce mai ai nevoie pentru o întâlnire de business.

2. Huse de plastic pentru smartphone

Este extrem de riscant să ții un smartphone fără husă, deoarece în agitația de zi cu zi, riscul de a-l zgâria, scăpa pe jos sau sparge este mare, iar mai apoi înlocuirea piesei defecte poate să nu mai fie rentabilă nici pentru tine, nici pentru calitatea telefonului. Husele de plastic de pe site-ul www.LERATO.ro sunt alternative eficiente și ieftine care te vor ține departe de astfel de neplăceri. Materialele din care sunt realizate husele sunt diverse, de la policarbonat, polipropen la poliuretan. Acestea oferă rezistență sporită la șocuri, zgârieturi și căzături.

3. Husele din piele

Pentru persoanele care pun accentul pe estetic și calitate, husele de piele sunt varianta cea mai potrivită. Acestea reprezintă clasa de lux a gamei de accesorii de protecție a gadget-urilor, iar prețul este și el unul pe măsură. Husa de piele este moale și oferă și garanția durabilității, dar în același timp oferă și un plus de stil și eleganță.

Așadar, este important să îți protejezi gadget-urile cu accesorii de calitate, deoarece nu doar că vor arăta bine, dar în același timp vor fi și ferite de orice tip de zgârietură sau praf. În momentul în care decizi să faci o investiție pe termen lung, trebuie să fii conștient că un laptop sau un telefon te va ține o bună perioadă de timp. Iar tu trebuie să faci tot posibilul să ai grijă de lucrurile tale!

Photo: Shutterstock.com