Soluții profesionale din plase: tot ce trebuie să știi

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriPescuit
Ultima actualizareLuni 27 ianuarie 2020
Vizualizari678

Voteaza & Distribuie

Descriere

În funcție de domeniul în care îți desfășori activitatea, poți avea nevoie de plase profesionale. Poate fi vorba de soluții de protectie pentru terenuri de sport, pentru transporturi, industrie, agricultură, construcții sau creșterea păsărilor, dar și sfori, șnururi ori frânghii.

Indiferent de acțiunile întreprinse, aproape toți folosim produse din plasă și servicii made to measure, de aceea este important să cunoaștem cât mai multe detalii utile despre tipurile de plase, adaptarea la nevoile individuale, modalitatea de prelucrare sau protecția mediului înconjurător. Iată ce produse poți să găsești pe piață.

Plase de pescuit

Orice pescar profesionist își dorește soluții prin care să facă economie de timp și bani și să evite perioadele de inactivitate, repararea plaselor de pescuit sau înlocuirea lor frecventă. Fie că este vorba despre năvod, setcă, viviere, vintir pescăresc, prostovol, taliene submersibile, obor pescăresc, plase ornamentale, traul marin sau capcane pentru raci, poți să găsești tot ce ai nevoie pe https://romnets.ro/. Cu ajutorul produselor de calitate, care să asigure elasticitatea optimă, o compoziție prietenoasă cu mediul și rezistență maximă, vei obține rezultate mai bune la pescuit.

Plase pentru sport


Când vine vorba de activitățile sportive, toate echipamentele utilizate trebuie să fie de calitate superioară. Dacă nu știi ce soluții profesionale să folosești în acest domeniu, află că sunt disponibile o varietate de plase pentru amenajarea terenurilor de fotbal, handbal, tenis, volei ori a parcuri de aventură. Aceste plase speciale sunt confecționate din fire de înaltă rezistență, cu protecție împotriva razelor ultraviolete, au dimensiuni variate și formă a ochiului pătrat sau romb. Pe lângă rolul lor funcțional, plasele sunt deosebit de importante și pentru siguranța jucătorilor și desfășurarea activității în cele mai bune condiții.

Plase pentru industrie


Unul dintre domeniile în care se folosesc foarte des soluții profesionale din plase este sectorul industrial. Produsele pentru utilizări industriale, tehnice și specializate trebuie să beneficieze de certificări europene EN 1263-1, care definește caracteristicile tehnice pe care trebuie să le respecte produsele și EN 1263-2, care detaliază normele privind instalarea.

De exemplu, în domeniul construcțiilor, sunt necesare plase de protecție anticădere pentru muncitori, care să respecte standardele europene pentru montare verticală, orizontală sau plasă de tip platformă de mers. Pentru a realiza anumite proiecte sau reparații, constructorii sunt obligați să folosească plase de protecție în exteriorul clădirilor sau podurilor, pentru a evita eventualele accidente, dar și sisteme care să protejeze lucrătorii, pietonii sau alte persoane din jur.

În domeniul industrial, sunt totodată disponibile și plase pentru protejarea camioanelor, a containerelor și remorcilor, soluții profesionale pentru piscine, hale, depozite sau alte perimetre care trebuie să fien securizate.

Plase pentru agricultură și horticultură


Unul dintre sectoarele în care plasele au devenit tot mai utilizate în ultimii ani este agricultura. Tot mai multe persoane utilizează astfel de produse pentru culturile de viță de vie și livezile cu pomi fructiferi, ca să țină la distanță dăunătorii. În acest sens, se folosesc plase din polipropilenă ori poliester, plase pentru capturat animalele sălbatice sau voliere, folosite atât în agricultură cât și în zootehnie. Plasele profesionale pot avea ochiuri cu dimensiuni cuprinse între 6 și 400 mm, sunt rezistente la acțiunea razelor ultraviolete și prevăzute cu sfori pe fiecare latură.

Prin urmare, plasele profesionale sunt o soluție extrem de sigură și eficientă pentru orice activitate desfășurată în domeniul industrial sau în gospodărie. Acestea sunt rezistente, realizate din materiale care nu sunt toxice pentru mediul înconjurător și pot fi adaptate foarte ușor nevoilor individuale, mai ales că producătorii de pe piață le realizează și la comandă, în funcție de necesități.

Sursa foto: image.freepik.com/free-photo/marine-composition-with-copyspace-fishing-net_23-2147804660.jpg