Solutia la indemana dedicata tuturor operatorilor de marfuri

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguribaterii auto
Ultima actualizareVineri 22 decembrie 2023
Vizualizari512

Voteaza & Distribuie

Descriere

In lumea tehnologiei de ridicare, gasim o varietate de echipamente, de la transpaletii compacti intalniti in supermarketuri pana la masinile robuste ce navigheaza printre coridoarele inguste ale centrelor logistice de ultima generatie. Aceasta piata se afla intr-o expansiune constanta, orientandu-se progresiv spre masinarii electrice dotate cu baterii de tractiune. Schimbarea de la utilajele Diesel sau GPL la cele electrice este facilitata de introducerea motoarelor AC si progresul in tehnologia bateriilor de tractiune, care acum necesita intretinere minima si beneficiaza de sisteme de incarcare rapida. Daca vrei sa afli mai multe despre baterii de tractiune, atunci la Vectra ai nimerit unde trebuie!

Brand-uri renumite


La Vectra este disponibila o selectie extinsa de baterii de tractiune si nu numai, iar acestea provin de la cele mai renumite brand-uri din domeniu. Aceasta raspunde cererilor specifice ale clientilor prin furnizarea de solutii personalizate, unde bateria de tractiune este ajustata pentru a se potrivi cu precizie fiecarui model de stivuitor electric.

Gama foarte variata


Aici esti intampinat de o gama diversa de baterii de tractiune, de la cele traditionale cu acid la cele cu gel, dar totul nu se limiteaza doar la atat intrucat vei gasi si baterii de semitractiune, baterii de pornire si baterii stationare, acestea din urma fiind ideale pentru sisteme de energie eoliana, panouri solare, iluminat de urgenta, statii de decuplare, UPS-uri si sisteme alternative sau de filtrare pentru radiouri, televiziuni si semnalizare.

Costuri accesibile


Bateriile stationare sunt optim dimensionate pentru fiecare aplicatie in parte, iar costul uneia variaza in functie de capacitate, dimensiuni si tehnologia integrata, dar sunt acceisible. De exemplu, linia de baterii de tractiune Midac poate include un sistem de umplere centralizata, facilitand intretinerea si imbunatatind eficienta.

Regenerarea bateriilor


Vectra dispune, de asemenea, de facilitati avansate pentru regenerarea bateriilor de tractiune. Utilizand echipamente noi si moderne se pot regenera numeroase baterii cu capacitati de pana la 1600 Ah. Printre acestea se numara baterii pentru stivuitoare, masini de golf, trenuri, echipamente militare, vehicule agricole, barci, sisteme solare si eoliene, precum si baterii auto si pentru UPS-uri.

La Vectra te intampina o echipa de specialisti cu o bogata experienta in domeniu care iti pun la dispozitie cele mai moderne si mai eficiente solutii adaptate la nevoile tale. Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu echipa care te va indruma mereu spre luarea unei decizii cu adevarat inspirate. De asemenea, ai ocazia de a afla mai multe nu doar despre bateriile de tractiune, ci si despre tehnologia implicata in general in domeniu. Bucura-te de un raport calitate – pret excelent al produselor si de servicii de nota 10 de fiecare data cand intri in contact cu specialistii Vectra!