Sisteme de stingere incendiu de la Helinick, un lider de necontestat in solutii profesionale de securitate si siguranta

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriBucuresti, sisteme antiincendiu, Stingatoare de incendiu
Ultima actualizareMarti 28 martie 2017
Vizualizari1278

Voteaza & Distribuie

Descriere

Efectele unui incendiu sunt de cele mai multe ori catastrofale daca nu se intervine cu solutii potrivite la timp. De aceea, atat specialistii, cat si legea, recomanda instalarea unor sisteme de detectie si stingere a incendiilor, care sa poata gestiona in conditii optime orice posibila izbucnire a focului. Helinick vine in ajutorul celor care sunt interesati de sisteme de stingere incendiu cu cea mai noua si eficienta tehnologie, implementata de catre o echipa cu experienta vasta.

Peste 900 de sisteme de stingere incendiu – Helinick, un partener de nadejde pentru dvs!

Asa cum am mai spus, incendiile pot cauza atat pierderi materiale, cat si pierderea de vieti omenesti, ceea ce ne indeamna sa apelam la solutii de preventie cat mai sigure, asa cum sunt sistemele de stingere incendiu de la Helinick. Acestea au la baza agenti curati, ce actioneaza rapid si eficient, fara sa lase reziduuri. De asemenea, pagubele sunt minimizate, iar costurile de curatare sunt aproape inexistente gratie tehnologiei de ultima ora. In plus, toate sistemele sunt certificate si pot fi implementate in conditii de maxima siguranta.

Ce fel de sisteme de stingere incendiu va ofera Helinick? Descoperiti cele mai avantajoase optiuni!

Aceasta companie cu peste 25 de ani de experienta in sisteme de securitate si siguranta va intampina cu sistemele MX-1230, One-U-1230 sau MX-200, sisteme foarte sigure si cu o performanta deosebita. Mai mult decat atat, compania Helinick utilizeaza agentul de stingere FM200, un produs special conceput pentru a reduce pagubele, dar mai ales pentru a respecta normele ce tine de protectia mediului si ecologie.

Mai exact, agentul de stingere FM200 este un gaz ce actioneaza asupra focului si stinge sursa flacarilor in mai putin de 10 secunde. Este ideal pentru orice tip de imobil, intrucat acesta nu contine substante toxice ce pot afecta persoanele blocate in cladirile cuprinse de flacari, precum si echipele de interventie speciale. Datorita proprietatilor speciale si a eficientei crescute, acest gaz este folosit in toata lumea, mai ales in cazul in care incendiile implica echipamente IT si instalatii electrice.

Unde pot fi utilizate aceste sisteme de stingere incendiu? Recomandari Helinick

Conform recomandarilor primite din partea specialistilor Helinick, gama de sisteme de stingere incendiu este destinata mai multor tipuri de spatii, precum:

  • Galerii de arta;
  • Centre de comunicatii;
  • Unitati ce contin echipamente de procesare si stocare a datelor;
  • Camera server sau de comanda;
  • Laboratoare medicale;
  • Banci;
  • Centre de telecomunicatii;
  • Biblioteci sau depozite de carte rara;
  • Centre de control trafic aerian.

Siguranta sporita cu noile sisteme de stingere incendiu de la Helinick

Pe langa aceste exemple, mai exista multe alte spatii si imobile ce pot fi prevazute cu sistemele de stingere a incendiului de la Helinick, despre care puteti afla mai multe chiar de la reprezentantii companiei. Asadar, daca sunteti interesati de oferta lor si doriti sa beneficiati de cele mai moderne solutii anti-incendiu, nu va ramane decat sa accesati www.helinick.ro sau sa telefonati companiei la numerele de telefon:
Tel:+(4021) 404 44 44
Tel:+(4021) 404 44 00
Tel:+(4021) 404 44 30
Tel:+(4021) 404 44 20