Servicii de vopsitorie la un click distanta!

Detalii

CategoriiRegional
Tagurivopsea, vopsire in camp electrostatic
Ultima actualizareJoi 2 decembrie 2021
Vizualizari433

Voteaza & Distribuie

Descriere

Exista diverse metode prin care puteti vopsi suprafetele metalice si nu numai. De departe, cea mai buna modalitate prin care puteti vopsi la cele mai inalte standarde, este vopsirea in camp electrostatic, deoarece este o modalitate curata si care creaza cele mai mici pierderi.

Vopsirea in camp electrostatic este un proces de utilizare a unui camp magnetic pentru aplicarea vopselei pe metale si diferite tipuri de materiale plastice sau lemnoase. Se bazeaza pe principiul ca „opusele se atrag”. Cu alte cuvinte, se da obiectului care necesita vopsire o sarcina negativa si vopselei o incarcatura pozitiva, iar in acest fel, se creeaza atractia si rezultatul este un finisaj durabil, neted si dur.

Cu siguranta multi dintre voi v-ati confruntat la un moment dat cu electrcitatea statica, adica in acel moment in care v-ati frecat picioarele de un covor iar mai apoi ati atins o suprafata metalica. Ori in acel moment in care ati umflat un balon, l-ati frecat de cap si parul s-a ridicat catre balon. Atunci cand un obiect metalic impamantat este apoi atins, descarcarea electrica rezultata provoaca un soc electric.

Un camp electrostatic este similar cu un camp magnetic tipic, deoarece atunci cand un obiect se incarca, acesta creeaza un camp electrostatic. Daca obiectul are un exces in numarul de electroni, se considera ca este incarcat negativ. Daca obiectul are mai putini electroni decat mediul sau, este incarcat pozitiv. Doua obiecte electrostatice care au particule incarcate opus vor fi apoi atrase unul de celalalt. Acesta este conceptul din spatele vopsirii in camp electrostatic, metoda de vopsire care este si extrem de eficienta din mai multe puncte de vedere.

In vopsirea in camp electrostatic, obiectul primeste o sarcina negativa de la un electrod incarcat negativ care arata similar cu un cablu de baterie. Vopseaua are o sarcina pozitiva si este pulverizata printr-un pistol special, folosind o duza rotativa. Sarcinile pozitive si negative atrag vopseaua ca un magnet, pe suprafata metalica. In acest fel, vopseaua se infasoara oe obiectul pe care doriti sa il pictati, actiune care se intampla deoarece atractia dintre sarcinile opuse este atat de puternica incat sarcina va trage vopseaua in jurul obiectului, acoperind complet suprafata.

Vopseaua este atrasa static de metal din toate directiile, fapt care va duce la aplicarea unui strat perfect uniform, fara nici un fel de imperfectiune sau vopsea in exces doar in anumite zone. Imaginati-va cum ar putea functiona acest lucru cu vopsirea unui gard din fier forjat, de exemplu. Vopseaua ar fi pulverizata si s-ar infasura si adera chiar si in spatele fiecarei parti a gardului. In plus, pentru ca pulberea de vopsea este pur si simplu atrasa ca un magnet, pierderile sunt atat de mici, incat putem spune ca sunt inexistente.

Vopsirea electrostatica are multe beneficii si avantaje. Finisajul este posibil datorita campului electromagnetic. In acest fel, putem discuta despre un finisaj ca de email neted si dur. Grosimea vopselei este usor de controlat. Este rentabil, deoarece economiseste atat vopsea, cat si timp. Procesul este foarte curat deoarece nu exista exces de vopsea in pulverizare si aplicarea este uniforma. Suprafata obiectului vopsit este igienica deoarece este neporoasa si este impermeabila la apa sau la substantele chimice folosite pentru curatare.

Vopsirea electrostatica este o metoda de vopsire foarte eficienta, rentabila si curata. Este o metoda care poate fi folosita pe suprafete conductoare si ofera un finisaj neted. Produce o acoperire puternica si durabila, care va rezista multi ani. Acest proces a fost folosit in fabrici de multi ani. Dar, odata cu proiectarea si dezvoltarea unitatilor mobile de vopsire, o astfel de procedura de vopsire in camp electristatic se poate realiza in aproape orice locatie. Profesionistii in vopsire in camp electrostatic va pot ajuta sa profitati de aceasta metoda de vopsire pentru casa si curtea, totul fiind disponibil la un pret mai mult decat avantajos.

Servicii de vopsitorie
in camp electrostatic de cea mai buna calitate, puteti gasi la numai un simplu click distanta, accesand site-ul celor de la Electrostatica.

Electrostatica.ro are ca obiect principal de activitate, Tratarea si Acoperirea suprafetelor metalice, oferind clientilor servicii profesionale de vopsitorie dupa cum urmeaza:

  • Vopsitorie in camp electrostatic
  • Protectii si reconditionari de suprafata cu materiale lichide
  • Finisarea lemnului in camp electrostatic(MDF)
  • Sablarea reperelor de dimenisuni mici si medii.

Echipa Electrostatica.ro este o echipa de adevarati profesionisti in domeniu, care utilizeaza echipamente profesionale in toate procedele, astfel incat sa poata fi permisa finalizarea cu rapiditate si maxima precizie, a tuturor lucrarilor, cu scopul de a obtine un rezultat final de cea mai buna calitate. Indiferent ca este vorba despre comenzi de piese unicat sau despre comenzi de piese de serie, serviciile sunt aceleasi pentru fiecare client in parte.

Daca va numarati printre aceia care sunt in cautarea unei solutii rapide, avantajoase si profesionale pentru o vopsire in camp electrostatic, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Electrostatica.ro, si cu siguranta aici puteti gasi exact ce aveti nevoie. Pentru orice intrebare sau nelamurire, nu ezitati sa luati legatura cu profesionistii de la Electrostatica.ro, deoarece aici puteti gasi raspuns la tot ce aveti nevoie, indiferent de complexitatea unei lucrari. Toate detaliile va sunt puse la dispozitie online, la numai un simplu click distanta.