Optimizează modul în care echipa ta de vânzări își desfășoară activitatea - cu Modulul Optimall SFA Supervizor

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 9 mai 2023
Vizualizari221

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci când organizezi o echipă de vânzări, va trebui să ai în vedere o serie de sarcini care să fluidizeze tuturor munca și care să te ajute să îți îndeplinești targeturile, însă uneori este foarte posibil să nu ai timp să faci toate sarcinile și chiar să fie nevoie să stai peste program pentru a te ocupa de echipa ta. Există, din fericire, pachete software care te pot ajuta în acest sens, așa cum este Modulul Optimall SFA Supervizor pentru monitorizarea echipei tale de agenți.

Cu Modulul SFA Supervizor poți coordona în timp real echipa ta de vânzări

Ca supervizor, ai nevoie să poți monitoriza în timp real echipa de vânzări. Cum poți face asta? Cu ajutorul pachetului software opțional al Optimall SFA. Modulul SFA Supervizor este configurat astfel încât să poți rezolva problemele care apar în timp real și să poți vedea tot ce se întâmplă fără să fie necesar să aștepți să treacă ziua sau chiar luna pentru a ști care este situația reală. Astfel, îți va fi mai ușor să faci planificările pe zile, utilizând un sistem de vizualizare a datelor piramidal, în care poți descoperi care sunt problemele pe fiecare nivel.

Care sunt beneficiile Modulului Optimall SFA Supervizor

Cu ajutorul aplicației SFA Supervizor, supervizorul paote plasa comenzile în nume propriu și are control absolut asupra lor. De asemenea, poate bloca și debloca preluarea de comenzi de la clienți, ținând cont de mai multe criterii pe care le stabilește alături de manageri și pe care le comunici echipei pe care o coordoneză. Poate să aprobe discounturi suplimentare stabilite în funcție de diverse criterii sau poate să înlocuiască anumiți agenți din zona pe care o supervizează, sau în situațiile neprevăzute.

De asemenea, vei vedea toate facturile în timp real și vei știi cand și de ce s-au anulat anumite comenzi. Accesul la un astfel de sistem centralizat te va ajuta în fiecare zi, iar costurile sunt mici raportate la beneficiile pe care le obții și la faptul că totul va fi gestionat mult mai eficient. Hai să digitalizăm împreună afacerea ta, cu o oferă personalizată pentru tine!