Obține zâmbetul mult dorit cu ajutorul unui implant dentar

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriCluj Napoca, stomatologie
Ultima actualizareJoi 20 februarie 2020
Vizualizari628

Voteaza & Distribuie

Descriere

Când vorbim de un implant dentar, vorbim de o procedură care înlocuiește rădăcinele dinților cu stâlpi metalici asemănători unor șuruburi, meniți să îi substituie pe cei care lipsesc sau care sunt deteriorați, cu structuri artificiale care arată și se comportă la fel ca cei reali. Dacă vorbim de implant megagen, vorbim de implanturi unice datorită micro-suprafeței de pe șurubul conic care conține o componentă inovatoare ce se lipește pe os.

Acest lucru înseamnă că implanturile pot fi plasate în zone cu densitate osoasă scăzută, scutind pacientul de disconfortul de a purta proteze greșit adaptate. Indiferent de specificațiile dentare pe care le aveți, în Cluj puteți apela cu încredere la clinica stomatologică Alerna Dental Studio.

Știm cu toții cât de important este un zâmbet frumos în societatea de azi, iar o dantură impecabilă poate aduce avantaje și beneficii oricui, fie că vorbim de carieră, viața socială, relații și așa mai departe. Clinica stomatologică Alerna Dental Cluj este pregătită în orice moment pentru a face față chiar și celui mai greu tip de implanturi.

Ce implică un implant dentar?

Modul de monatre dentară depinde de tipul de implant și de starea coloanei maxilare. Chirurgia implantului dentar poate implica mai multe proceduri. Avantajul major al implanturilor este sprijinul solid pentru noii dumneavoastră dinți – un proces în care osul trebuie să se vindece strâns în jurul implantului. Deoarece această vindecare a oaselor necesită timp, procesul poate dura mai multe luni.

Implanturile dentare sunt plasate chirurgical în mandibulă, unde servesc ca rădăcini pentru dinții lipsă. Deoarece titanul din implanturi fuzionează cu mandibula, implanturile nu vor alunca, nu vor face zgomot și nici nu vor provoca leziuni osoase. Medicii stomatologi ai clinicii Alerna Dental Studio Cluj au experiența necesară pentru a acoperi cu succes toate aceste aspecte și pentru a vă reda bucuria de a zâmbii în voie și plini de încredere.

Cum mă pregătesc pentru intervenție?

Personalul clinicii Alerna Dental vă va ajuta să vă pregătiți în cel mai eficient mod pentru intervenție, indiferent că optați pentru un implant megagen, sau alt tip. Echipa vă va instrui despre măsurile pe care va trebui să le adoptați înainte de operație, în funcție de tipul de anestezie pe care îl alegeți.

Nu uitați că după intervenție, vizitele periodice la medicul stomatolog și îngrijirea corespunzătoare sunt esențiale pentru a vă păstra un zâmbet frumos. Faceți acum primul pas către un zâmbet frumos printr-o vizită la clinica Alerna Dental Cluj.